Kanada JVM trupp 2024 Hockey – Kanadas trupp Junior VM Hockey 2024

Kanadas trupp till JVM Hockey 2024

Kanada JVM trupp 2024 Hockey? Hur stark är Kanadas trupp till JVM Hockey 2024? Kanadas juniorlandslag har ett starkt lag till Junior VM i hockey 2024. Kanadas JVM-trupp 2024 kommer att ha en god chans att göra bra ifrån sig i JVM Hockey 2024 och är ett av lagen som förväntas vinna JVM 2024.

Kanadas trupp till Junior VM i ishockey inkluderar alla de bästa unga hockeystjärnorna man kan tänka sig. Kanada är tillsammans med USA, precis som vanligt, favoriter till att ta hem guldet från de regerande mästarna Finland som vann turneringen för exakt ett år sen. Se JVM Hockey 2024 live här =>

Kanadas JVM trupp Hockey - Kanadas trupp Junior VM Hockey

Nedan finner du samtliga spelare och vilka klubbar som de spelar i till vardags. I truppen finns namn som Carey Price, Brent Burns, Drew Doughty, Sidney Crosby och Steven Stamkos med fler och det kommer en väldigt spännande turnering då Kanada förväntas vinna med sin tunga trupp.

Kanadas trupp Junior VM i hockey är en av de bästa vi sett på länge och det finns en ganska stor chans att man vinner turneringen även om både USA och Ryssland har två starka trupper.

Kanada JVM trupp 2024 – odds?

Kanadensiska Juniorlandslaget VM i ishockey 2024 – Kanada JVM trupp 2024?

Junior VM i hockey-grupp: Grupp B
IIHF-ranking: 1 på IIHF-ranking
Förbundskapten: Bill Peters

Kanada JVM trupp 2024? Här är alla spelare som ingår Kanadas trupp till Junior VM i ishockey 2024 och utgör den Kanadensiska truppen till Junior VM i hockey 2024. Kanadas JVM-trupp består av 24 ishockeyspelare varav 2 målvakter. Kanadas trupp till JVM Hockey 2024 utgörs av nedanstående spelare som är Kanadas bästa ishockeyspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna JVM Hockey 2024 åt Kanada:

Målvakter:

1. Scott Ratzlaff, United States Seattle Thunderbirds (WHL)
30. Matthis Rousseau, Canada Halifax Mooseheads (QMJHL)
31. Samuel St-Hilaire, Canada Sherbrooke Phoenix (QMJHL)

Backar:

2. Tristan Luneau, United States Anaheim Ducks (NHL)
3. Jake Furlong, Canada Halifax Mooseheads (WHL)
4. Noah Warren, Canada Victoriaville Tigres (QMJHL)
5. Oliver Bonk, Canada London Knights (OHL)
6. Tanner Molendyk, Canada Saskatoon Blades (WHL)
13. Maveric Lamoureux, Canada Drummondville Voltigeurs (QMJHL)
24. Denton Mateychuk, Canada Moose Jaw Warriors (WHL)

Forwards:

8. Owen Beck, Canada Peterborough Petes (OHL)
9. Nate Danielson, Canada Brandon Wheat Kings (WHL)
12. Fraser Minten, Canada Saskatoon Blades (WHL)
17. Macklin Celebrini, United States Boston University (NCAA)
18. Matthew Wood, United States University of Connecticut (NCAA)
20. Carson Rehkopf, Canada Kitchener Rangers (OHL)
21. Owen Allard, Canada Sault Ste. Marie Greyhounds (OHL)
22. Jordan Dumais, Canada Halifax Mooseheads (QMJHL)
26. Matthew Savoie, United States Wenatchee Wild (WHL)
27. Easton Cowan, Canada London Knights (OHL)
28. Conor Geekie, United States Wenatchee Wild (WHL)
29. Brayden Yager, Canada Moose Jaw Warriors (WHL)

Kanadas Junior VM i hockey trupp 2024: spelarna i Kanadas JVM-trupp som kan avgöra JVM Hockey 2024

Taylor Raddysh är namnet på spelaren som spås bli den mest avgörande spelaren i turneringen. För tillfället leder han OHLs poängliga och är en av de absolut bästa i den amerikanska ungdomsproffsligan. Då han endast är 18 år fyllda finns chansen att han kan komma att spela även nästa år, så vidare han inte börjar spela för Tampa Bay i amerikanska NHL, något som är fullt möjligt då han blir mer mogen för varje match som går.

Kanadas spelprogram i JVM Hockey 2024

Totalt kommer det kanadensiska laget att spela tre matcher under gruppspelet och därefter fler om det blir så att man går vidare till utslagsfasen av turneringen. Kanadas spelschema i turneringen är inte speciellt lätt då man i gruppen har mer eller mindre samtliga lag som är favoriter till att ta hem titeln, förutom Sverige som spelar i grupp A.

Kanadas Junior VM i hockey-matcher i Göteborg

När spelar Kanada sin första match i JVM Hockey 2024? Kanadas första Junior VM i hockey-match var mot Ryssland och den vann man med 5-3 mot Ryssland. Kanadas nästa match i JVM Hockey 2024 är den 28 december kl. 02:00 mot Slovakien. För datum och speltider för Kanadas matcher mot Ryssland, USA och Lettland se Kanadas spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all  information du behöver veta om Kanadas matcher i JVM Hockey 2024!

Vilka lag har Kanada i sin Junior VM i hockey-grupp? Kanada spelar i Junior VM i hockey-gruppen Grupp A. De lag som spelar i Grupp A utöver Kanada är Tjeckien, USA. Här kan du se samtliga JVM Hockey 2024 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla tv-tider i JVM Hockey 2024

Vanliga frågor om Kanadas trupp till Junior VM i Hockey 2024

Ifall du har några frågor om Kanadas trupp till Junior VM i ishockey 2024 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den kanadensiska truppen inför JVM Hockey 2024 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och kanadensiska landslaget inför Kanadas enskilda Junior VM i hockey-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Kanadas trupp till Junior VM i ishockey 2024.

Flera andra länder har släppt sina trupper till JVM Hockey 2024. Bland annat Finland och Sverige har gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till ishockeyturneringen och det förstnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen.

Läs mer om JVM-trupperna och Kanadas förutsättningar inför JVM Hockey 2024

Se Kanadas Junior VM i hockey-matcher direkt på SVT2 och Viaplay =>

Se Sverige vs Danmark JVM live stream, Sverige mot Danmark stream JVM, JVM 2024 TV-sändning, JVM 2024 spelschema TV, JVM 2024 tider, Sveriges JVM 2024 hockeymatcher, Odds Junior VM vinnare ishockey 2024, JVM tips & speltips, JVM 2024 Hockey live stream, JVM Hockey odds, JVM Hockey vinnare samt de officiella sidorna för Svenska Hockeyförbundet, Internationella Hockeyförbundet och webbsidan för juniorturneringen och Centre Bell arena för ytterligare info om JVM 2016 / 2024 och Kanadas deltagande i ishockeyturneringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply