bet365

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024? Låtar till final Mello 2024!

Vilka gick vidare i Melodifestivalen? Låtar till final Mello!

Vem gick vidare i Melodifestivalen 2024? Deltävling 1-5 låtar till final  Mello 2024!

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024? Vilka gick till final i Melodifestivalen 2024? Vilka låtar gick vidare i Melodifestivalen 2024 till finalen? För några veckor sedan innan tävlingen började så undrade alla vilka ska vara med i Melodifestivalen 2024. Se vinnaroddset för alla artister & låtar här =>

När vilka artister som skulle vara med var klart så blev nästa huvudfråga vilka går vidare i Melodifestivalen 2024? lördag den 9 mars är det dags för finalen i Stockholm. Nu är alla fem deltävlingarna i Mello 2024 avslutade i Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna och Karlstad så är det många som undrar vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024?

Vilka gick vidare till final i Melodifestivalen 2024?

Vem gick vidare direkt till finalen? Vilka låtar gick vidare till finalen i Melodifestivalen? Nu har Melodifestivalen 2024 startat på allvar genom att fem deltävlingar i Mello nu avslutats. När Melodifestivalen deltävlingarna  i Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna och Karlstad har avslutats så kommer givetvis alla som inte följt spektaklet att undra alla vilka låtar som gick vidare i Melodifestivalen 2024 final.

Marcus & Martinus (1,20) och Jacqline (9,50) har varit på allas läppar långt innan Mello tävlingen drog igång. Att Marcus & Martinus varit det är i för sig inte så konstigt då den norska tvillingduon var nära att kamma Melodifestivalen 2023 med låten ”Air”. Deras låt gick direkt till final efter en förstaplats i deltävlingen, men låten slutade på en andra plats finalen. Där fick de se sig besegrade av Loren och hennes låt Tattoo.

Inte förrän den sista deltävlingen i Karlstad kommer vi få reda på hur bra Marcus & Martinus och deras låt ”Unforgettable” verkligen är. Frågan är ifall duons förmåga räcker till Mello-finalen även denna gång. Hur det går återstår att se och vi får inte reda på förrän alla fem deltävlingar har avslutats.

Vilka gick vidare i Melodifestivalen igår?

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024?

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024? Vilka deltar i Melodifestivalen 2024? Vem gick vidare från Melodifestivalen 2024? Mello vår folkkära musiktävling drog igång lördag den 3 februari 2024. Varje lördag så kommer Mello-resultaten att långsamt att trilla in från de olika deltävlingarna och slutligen den stora finalen i Stockholm.

Här kommer vi att på löpande band presentera vilka artister och låtar som går vidare till finalen i Melodifestivalen allt eftersom deltävlingarna avgörs och vi får reda på vilka som går vidare direkt till final i Melodifestivalen.

Vilka låtar gick vidare i Melodifestivalen 2024?

Vilka låtar gick vidare i Melodifestivalen 2024? Spelbolagen Unibet och bet365 har gjort sitt bästa för att hitta vinnarna i de olika deltävlingarna och den slutliga vinnaren. De artister som har störst chans att gå vidare i Melodifestivalen 2024 är Marcus & Martinus (1,20), Jacquline (8,90) och Danny Saucedo (12,00). Marcus & Martinus är före detta Mello-finalister och många tror går vidare till final i Melodifestivalen 2024 och även vinner Mello 2024.

Spelbolagen följer såklart denna trend och innan tävlingen drog igång så pekade oddset ut duon Marcus & Martinus (1,20) som årets vinnare. Inför finalen ser även oddset på Jacquline (9,50) och Danny Saucedo (12,00) mycket lovande ut. Så här ser vinnaroddset efter den femte deltävlingen i Karlstad den 2 mars 2024:

Deltagare & låt i finalen Odds
Marcus & Martinus – ”Unforgettable” 1,20
Jacquline – ”Effortless” 9,50
Danny Saucedo – ”Happy That You Found Me” 12,00
Liamoo – ”Dragon” 14,00
Maria Sur – ”When I’m Gone” 18,00
Dotter – ”It’s Not Easy to Write a Love Song” 26,00
Medina – ”Que Sera” 26,00
Smash Into Pieces – ”Heroes Are Calling” 26,00
Annika Wickihalder – ”Light” 76,00
Jay Smith – ”Back to my roots” 101,00
Cazzi Opeia – ”Give My Heart A Break” 201,00
Lisa Ajax – ”Awful Liar” 251,00

Se oddset för alla artister här =>

Många av namnen i listan med artister är välkända, bland annat med flera före detta Melodifestivalen-deltagare med på listan. Därtill finns nya ansikten som Gunilla Persson som ställer upp för första gången i Melodifestivalen 2024. Mello 2024 är fyllt av olika genrer och musikstilar, spännande låtar och framträdanden.

De olika deltävlingarna i värdstäderna Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna och Karlstad på lördagarna under februari kommer att sålla fram vilka artister och låtar som går vidare till finalen i Stockholm.

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024 deltävling 1-5

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024 deltävling 1-5? När Mello-finalen, som tar plats på Friends Arena i Stockholm, avslutats i mars vet vi vem som vunnit Mello 2024. Under tävlingens gång håller vi koll här på alla artister och låtar som går vidare i tävlingen till finalen i Melodifestivalen.

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024 direkt

Nedan ser vi vilka som gick vidare direkt från varje deltävling.

Vilka gick vidare i Melodifestivalen? Låtar till final Mello!

Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 1: Malmö 3/2 2024

Vilka artister och låtar gick vidare från Melodifestivalen Malmö? Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 1 i Malmö? Här går vi igenom alla artister och låtar som gick vidare från Melodifestivalen deltävling 1 i Malmö till finalen i Melodifestivalen.

De artister som förväntades att gå vidare direkt från deltävlingen i Malmö till finalen i Melodifestivalen är Smash Into Pieces (1,10) och Adam Woods (6,50). Här är alla artister och låtar som deltar i Mello deltävling 1 i Malmö:

Artister Låtar Odds
Smash Into Pieces ”Heroes Are Calling” 1,01
Adam Woods ”Supernatural” 1,85
Lisa Ajax ”Awful Liar” 2,55
Samir & Viktor ”Hela världen väntar” 2,75
Elisa Lindström ”Forever Yours” 6,50
Melina Borglowe ”Min melodi” 21,00

Se senaste odds vinnare Malmö här =>

De här låtarna gick vidare från Melodifestivalens deltävling 1 i Malmö 2024

Idag var det första deltävlingen i årets upplaga av Melodifestivalen som gick av stapeln i Malmö. Fyra låtar gick som vanligt vidare från kvällens första deltävling i Melodifestivalen. Svenska folket röstade fram två bidrag som gick direkt till final.

Vilka låtar gick vidare till finalen i Malmö? Smash Into Pieces med låten ”Heroes Are Calling” (1,10) och Lisa Ajax (7,50) och låten ”Awful Liar” som gick vidare direkt.

Vilka låtar gick vidare till finalkvalet från Malmö? Vilka låtar gick vidare till finalkvalet i Malmö? Adam Woods med ”Supernatural” (6,50) och Elisa Lindström med låten ”Forever Yours” (21,00) gick vidare till finalkvalet.

Vilka låtar åkte ur direkt i Malmö? De artister och låtar som fick lämna tävlingen direkt var Melina Borglowe med låten ”Min melodi” (101,00) och Samir och Viktor med ”Länge leve livet” (8,50).

Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 1: Malmö 3/2 2024

Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 2: Göteborg 10/2 2024

Vilka artister och låtar gick vidare från Melodifestivalen Göteborg? Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 2 i Göteborg? Här går vi igenom alla artister och låtar som gick vidare från Melodifestivalen deltävling 2 i Göteborg.

De artister som förväntas att gå vidare direkt från deltävlingen i Göteborg till finalen i Melodifestivalen är Fröken Snusk (1,40), Liamoo (1,40) och Maria Sur (2,50). Här är alla artister och låtar som deltar i Mello deltävling 2 i Göteborg:

Artister Låtar Odds
Fröken Snusk ”Unga och Fria” 1,40
Liamoo ”Dragon” 1,40
Maria Sur ”When I’m gone” 2,50
Dear Sara ”The Silence After You” 3,00
C-Joe ”Ahumma” 5,00
Engmans Kapell ”Norrland 8,00

Se senaste odds vinnare Göteborg här =>

De här låtarna gick vidare från Melodifestivalens deltävling 2 i Göteborg 2024

Denna lördagskväll var det dags för den andra deltävlingen i årets upplaga av Melodifestivalen som gick av stapeln i Göteborg. Fyra låtar gick som vanligt vidare från kvällens andra deltävling i Melodifestivalen. Svenska folket röstade fram två bidrag som gick direkt till final från Göteborg.

Vilka låtar gick vidare till finalen i Göteborg? Liamoo med låten ”Dragon” (1,40) och Maria Sur med ”When I’m Gone” (2,50) gick vidare direkt till finalen.

Vilka låtar gick vidare till finalkvalet från Göteborg? Vilka låtar gick vidare till finalkvalet i Göteborg? Fröken Snusk med ”Unga och Fria” (1,40) och Dear Sara med låten ”The Silence After You” (3,00) gick vidare till finalkvalet.

Vilka låtar åkte ur direkt i Göteborg? De artister och låtar som fick lämna tävlingen direkt var C-Joe med låten ”Ahumma” (86,00) och Engmans Kapell med låten ”Norrland” (8,00).

Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 2: Göteborg 10/2 2024

Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 3: Växjö 17/2 2024

Vilka artister och låtar gick vidare från Melodifestivalen Växjö? Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 3 i Växjö? Här går vi igenom alla artister och låtar som gick vidare från Melodifestivalen deltävling 3 i Växjö.

De artister som förväntas att gå vidare direkt från deltävlingen i Växjö till finalen i Melodifestivalen är Jacqline (12,00) och Kim Cesarion (31,00). Här är alla artister och låtar som deltar i Mello deltävling 3 i Växjö:

Artister Låtar Odds
Jacqline ”Effortless” 1,45
Cazzi Opeia ”Give My Heart A Break” 1,55
Clara Klingenström ”Aldrig mer” 2,00
Kim Cesarion ”Take My Breath Away” 6,00
Klaudy ”För dig” 12,00
Gunilla Persson ”I Won’t Shake” 28,00

Se senaste odds vinnare Växjö här =>

De här låtarna gick vidare från Melodifestivalens deltävling 3 i Växjö 2024

Denna lördagskväll var det dags för den tredje deltävlingen i årets upplaga av Melodifestivalen som gick av stapeln i Växjö. Fyra låtar gick som vanligt vidare från kvällens tredje deltävling i Melodifestivalen. Svenska folket röstade fram två bidrag som gick direkt till final från Växjö.

Vilka låtar gick vidare till finalen i Växjö? Jacqline med låten ”Effortless” (12,00) och Cazzi Opeia med låten ”Give My Heart a Break” (1,55) gick vidare direkt. Jacqline var en riktig lågoddsare sett till oddset 1,45.

Vilka låtar gick vidare till finalkvalet från Växjö? Vilka låtar gick vidare till finalkvalet i Växjö? Klaudy med ”För dig” (12,00) och Gunilla Persson med låten ”I Won’t Shake”” (28,00) gick vidare till finalkvalet.

Vilka låtar åkte ur direkt i Växjö? De artister och låtar som fick lämna tävlingen direkt var Kom Cesarion ”Take My Breath Away” (6,00) och Clara Klingenström ”Aldrig Mer” (2,00).

Vilka gick vidare i Melodifestivalen? Låtar till final Mello!

Vem gick vidare från Melodifestivalen deltävling 4: Eskilstuna 24/2 2024

Vilka gick vidare från Melodifestivalen Eskilstuna? Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 4 i Eskilstuna? Här går vi igenom alla artister och låtar som gick vidare från Melodifestivalen deltävling 4 i Eskilstuna.

De artister som förväntas att gå vidare direkt från deltävlingen i Eskilstuna till finalen i Melodifestivalen är Danny Saucedo (1,55) och Dotter (2,20). Här är alla artister och låtar som deltar i Mello deltävling 4 i Eskilstuna:

Artister Låtar Odds
Danny Saucedo ”Happy That You Found Me” 1,55
Dotter ”It’s Not Easy to Write a Love Song” 2,20
SCARLET ”Circus X” 3,00
Lia Larsson ”30 km/h” 5,00
Albin Tingwall ”Done Getting Over You” 5,00
Lasse Stefanz ”En sång om sommaren” 5,00

Se senaste odds vinnare Eskilstuna här =>

De här låtarna gick vidare från Melodifestivalens deltävling 4 i Eskilstuna 2024

Denna lördagskväll var det dags för den fjärde deltävlingen i årets upplaga av Melodifestivalen som gick av stapeln i Eskilstuna. Fyra låtar gick som vanligt vidare från kvällens fjärde deltävling i Melodifestivalen. Svenska folket röstade fram två bidrag som gick direkt till final från Eskilstuna.

Vilka låtar gick vidare till finalen i Eskilstuna? Danny Saucedo med låten ”Happy That You Found Me” (1,55) och Dotter med låten ”It’s Not Easy to Write a Love Song” (2,20) gick vidare direkt.

Vilka låtar gick vidare till finalkvalet från Eskilstuna? Vilka låtar gick vidare till finalkvalet i Stockholm? SCARLET med ”Circus X” (3,00) och Albin Tingwall ”Done Getting Over You” (5,00) gick vidare till finalkvalet.

Vilka låtar åkte ur direkt i Eskilstuna? De artister och låtar som fick lämna tävlingen direkt var  Lia Larsson med låten ”30 km/h”” (5,00) och Lasse Stefanz ”En sång om sommaren” (5,00).

Vem gick vidare från Melodifestivalen deltävling 4: Eskilstuna 24/2 2024

Vem gick vidare från Melodifestivalen deltävling 5: Karlstad 2/3 2024

Vilka gick vidare från Melodifestivalen Karlstad? Vilka gick vidare i Melodifestivalen deltävling 5 i Karlstad? Här går vi igenom alla artister och låtar som gick vidare från Melodifestivalen deltävling 5 i Karlstad.

De artister som förväntas att gå vidare direkt från deltävlingen i Karlstad till finalen i Melodifestivalen är Marcus & Martinus (1,01) och Medina (1,15). Här är alla artister och låtar som deltar i Mello deltävling 5 i Karlstad:

Artister Låtar Plats 1-2
Marcus & Martinus ”Unforgettable” 1,01
Medina ”Que Sera” 1,15
Jay Smith ”Back To My Roots” 4,00
Annika Wickihalder ”Light” 7,00
Chelsea Muco ”Controla” 10,00
Elecktra ”Banne Maj” 14,00

Se senaste odds vinnare Karlstad här =>

De här låtarna gick vidare från Melodifestivalens deltävling 5 i Karlstad 2024

Denna lördagskväll var det dags för den femte deltävlingen i årets upplaga av Melodifestivalen som gick av stapeln i Karlstad. Fyra låtar gick som vanligt vidare från kvällens femte deltävling i Melodifestivalen. Svenska folket röstade fram två bidrag som gick direkt till final från Karlstad.

Vilka låtar gick vidare till finalen i Karlstad? Marcus & Martinus med låten ”Unforgettable” (1,01) och Medina med låten ”Que Sera” (1,15) gick vidare direkt finalen.

Vilka låtar gick vidare till finalkvalet från Karlstad? Vilka låtar gick vidare till finalkvalet i Karlstad? Jay Smith med ”Back To My Roots” (4,00) och Annika Wickihalder med låten ”Light” (7,00) gick vidare till finalkvalet.

Vilka låtar åkte ur direkt i Karlstad? De artister och låtar som fick lämna tävlingen direkt var Chelsea Muco med låten ”Controla” (10,00) och Elecktra med låten ”Banne Maj” (14,00) åkte ur tävlingen direkt.

Vilka gick vidare i Melodifestivalen? Låtar till final Mello!

Melodifestivalen 2024 finalkvalet i Karlstad resultat

Vilka låtar gick vidare till finalkvalet från deltävlingarna i Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna och Karlstad? Vilka låtar gick vidare till finalkvalet i Karlstad?

Denna lördagskväll var det dags för finalkvalet i årets upplaga av Melodifestivalen som gick av stapeln i Karlstad. Två låtar gick vidare från finalkvalet till finalen i Melodifestivalen. Svenska folket röstade fram ytterligare två som gick vidare till finalen från Karlstad.

Adam Woods med ”Supernatural” (6,50) och Elisa Lindström med låten ”Forever Yours” (21,00) gick vidare från deltävlingen i Malmö till finalkvalet.

Fröken Snusk med ”Unga och Fria” (1,40) och Dear Sara med låten ”The Silence After You” (3,00) gick vidare från deltävlingen i Göteborg till finalkvalet.

Klaudy med ”För dig” (12,00) och Gunilla Persson med låten ”I Won’t Shake”” (28,00) gick från deltävlingen i Växjö till finalkvalet.

SCARLET med ”Circus X” (3,00) och Albin Tingwall ”Done Getting Over You” (5,00) gick vidare från deltävlingen i Eskilstuna till finalkvalet.

Jay Smith med ”Back To My Roots” (4,00) och Annika Wickihalder med låten ”Light” (7,00) gick vidare från deltävlingen i Karlstad till finalkvalet.

Finalkvalartister Låtar Odds
Adam Woods ”Supernatural” 1,85
Elisa Lindström ”Forever Yours” 6,50
Fröken Snusk ”Unga och Fria” 1,40
Liamoo ”Dragon” 1,40
Klaudy ”För dig” 12,00
Gunilla Persson ”I Won’t Shake” 28,00
SCARLET ”Circus X” 3,00
Albin Tingwall ”Done Getting Over You” 5,00
Jay Smith ”Back To My Roots” 4,00
Annika Wickihalder ”Light” 7,00

Jay Smith med ”Back To My Roots” (4,00) och Annika Wickihalder med låten ”Light” (7,00) vann finalkvalet och gick vidare finalen.

Melodifestivalen 2024 final resultat

Vem gick vidare från Melodifestivalen finalen 2024? Vem vann Mello 2024? Här går vi igenom artisten och låten som gick vidare från Melodifestivalen 2024 final i Stockholm den 9 mars 2024. Man kan nästan spekulera i att favoriterna i respektive deltävling är de som i slutändan går vidare till finalen i Stockholm.

Uppdateras med vinnarresultat när det offentliggjorts.

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024?

Vilka gick vidare i Melodifestivalen 2024? Om du tycker att musiken och artisterna är något som du har bra koll på kan det kanske vara värt att satsa en slant på Mello 2024. Är det något som du tycker är värt har vi nedan sammanställt vinnaroddsen på deltagarna i årets upplaga av Melodifestivalen 2024. Går man in på Unibet kan man finna alla odds för varje deltävling, men även information om vem som kan komma att kamma hem alltihopa.

Deltagare & låt i finalen Odds
Marcus & Martinus – ”Unforgettable” 1,20
Jacquline – ”Effortless” 9,50
Danny Saucedo – ”Happy That You Found Me” 12,00
Liamoo – ”Dragon” 14,00
Maria Sur – ”When I’m Gone” 18,00
Dotter – ”It’s Not Easy to Write a Love Song” 26,00
Medina – ”Que Sera” 26,00
Smash Into Pieces – ”Heroes Are Calling” 26,00
Annika Wickihalder – ”Light” 76,00
Jay Smith – ”Back to my roots” 101,00
Cazzi Opeia – ”Give My Heart A Break” 201,00
Lisa Ajax – ”Awful Liar” 251,00

Se alla vinnarodds här =>

Mer om Melodifestivalen 2024

Läs vår guide till Melodifestivalen 2024 ifall du vill vinn biljetter till Melodifestivalen finalen 2024 eller veta mer om vem vann Melodifestivalen 2024, vem vinner Melodifestivalen 2024, Melodifestivalen 2024 resultat, Melodifestivalen 2024 artister, Melodifestivalen 2024 deltagare, Melodifestivalen 2024 låtar, Melodifestivalen 2024 städer, TV-tider Melodifestivalen 2024Melodifestivalen vinnare genom tiderna och Melodifestivalen odds 2024 samt hos SVT och Eurovision Song Contest.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply