bet365
bet365

Vansbrosimningen prispengar 2024: så mycket får vinnaren i vinstsumma?

Vansbrosimningen prispengar 2024?

Vad vinner man på Vansbrosimningen? Ja, det här är något som vi ska titta på nu i och med Vansbrosimningen prispengar 2024. För det gäller hur mycket en vinner på det här loppet så är det något som vi ska djupdyka in. Det kan ju vara intressant att veta vad som delas ut i prispengar Vansbrosimningen 2024.

För sedan tidigare så har vi nu lyckats ta reda på när och var allt går av stapeln. För vad det gäller Vansbrosimningen 2024 starttider så går det att titta på lite annat. Bland annat som Vansbrosimningen första pris.

Vi ska från Silly Season Sverige fortsätter nu att titta på vad det ger i vinst att vinna det här racet. Häng med oss på det!

Vad vinner man i Vansbrosimningen? Vansbrosimningen prispengar 2024

För de som är vana att titta på fotboll eller kanske tennis så finns det ju inte samma pengar. För istället för de otroliga många miljonerna som går att hämta ut så får vi nöja oss med lite mindre summor. Men faktum är ju att det är rätt bra pengar ändå. Ska vi ta och titta lite närmare på det?

Vansbrosimningen vinstsumma 2024

Hur mycket pengar får den som vinner Vansbrosimningen? Det handlar om samma prispengar för både herrar och damer är den samma. Något som förstås kan tyckas rimligt. Det handlar om samma race, samma distans och samma vatten. Därför är det bra att det handlar om samma typer av prispengar för de som kommer att vinna, sluta tvåa samt trea i Vansbrosimningen 2024.

Prispengar första pris i Vansbrosimningen 2024 – damer/ herrar

Vansbrosimningen första pris? Hur mycket får vinnaren av Vansbrosimningen? Då tar vi och gör en liten titt på vad det kommer att delas ut i vinster. Låt oss börja med att göra det väldigt tydligt.

  • 1:a pris – 50 000 kr
  • 2:a pris – 25 000 kr
  • 3:e pris – 12 500 kr

Så det vi kan läsa ut direkt är att vinnaren får 50 000 kronor. Det här är ju förstås ingen dålig simma. Utan den kille och tjej som får högst upp på pallen för dessutom 50 000 kr i vinstpengar. Förutom det så får tvåan hälften av det, och trean hälften av den summan. Det vill säga fina 25 000 för en andraplats, samt 12 500 SEK för den so slutar på tredjeplats.

Prispengar i Vansbrosimningen 2024 – fördelning av vinstsumma 2024!

Det har blivit en liten höjning för prispengarna från föregående år med andra ord. Som sagt så är det ju alltså småpengar jämfört med vad fotbollsspelare och många andra elitidrottare tjänar. Men det handlar trots allt om ganska så bra Vansbrosimningen prispengar 2024. För vinnaren hämtar ut en check på 50000 kronor.

Prispengar herrar Vansbrosimningen 2024

Vinnaren av Vansbrosimningen får alltså en finfin ersättning. 50 000 kr ges till vinnare, medan tvåan och trean får 25 000 respektive 12 500.

Prispengar damer Vansbrosimningen 2024

Och faktum är ju att damernas lopp ger precis samma summa, vilket så klart är det enda logiska. Här går ettan även 50 000 SEK, tvåan delas ut en prissumma av 25 000 kronor och trean kommer att bli 12 500 kr rikare.

Andra priser i Vansbrosimningen 2024 – damer/ herrar

En trevlig sak är att det inte bara är ettan som kommer att få något. Nej, topp tre tilldelas nämligen prispengar här. Det gör ju att det rent ekonomiskt att det är värt att satsa på att inte bara vinna, för de allra bästa simmarna.

För slutar du, på herr och damsidan, tvåa så får du 25 000 kr i vinstpengar. Det är hälften av vad ettan vinner. Den som slutar trea kommer att tilldelas hälften av andraplatsens vinnare. Det innebär ju med andra ord 12 500 SEK.

Simma i Vansbro – och gör en svensk klassiker

För dig som vill göra en svensk klassiker så kommer det ju alltså gå att göra här med Vansbrosimningen. Förutom Vansbrosimningen prispengar 2024 så går det ju här att läsa om hur en kan göra en svensk klassiker. Det är inte allt för svårt, men kräver fyra moment under ett år.

Till exempel så kommer ju du behöva att åka skidor i och med Vasaloppet. Sen ska det cyklas när du genomför Vätternrundan. Och förutom Vansbrosimningen så krävs det också att du hinner springa Lidingöloppet. Om det är något som du gör inom ett år så får du alltså ett diplom för en Svensk Klassiker.

Vansbrosimningen prispengar 2024

Det går att få ut bra pengar, för den som kommer att vinna – vilket du kan se här med resultaten för Vansbrosimningen 2024. Det kommer då att delas ut fina summor med pengar. Hämta ut sköna 50 000 kr som vinnare, medan tvåan och trean får 25 000 samt 12 500.

Läs mer om Vansbrosimningen

Redan sedan 1950 har de här tävlingarna gått av stapeln. Det handlade då om att de första fem åren inte var tävlingar, och bara nio deltog. Men så förändrades allt. Helt plötsligt så blev det tävlingar med tiotusentals deltagare. Det är dessutom simmare som kommer från så väl Sverige som andra länder från hela världen. Läs mer om Vansbrosimningen här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply