Vansbrosimningen 2022 – startlista, startgrupper & starttider 2022!

Vansbrosimningen 2018 starttiderna

Vansbrosimningen startlista med startgrupper och starttider 2022

Nu ska vi titta på ännu mer om Vansbrosimningen 2022. Inte minst handlar det om vi ska kika lite extra på Vansbrosimningen 2022 startgrupper samt även Vansbrosimningen 2022 starttider. Det här är några viktiga saker att hålla utkik på, tillsammans med Vansbrosimningen 2022 startlista.

När startar de då i tävlingen? Ja, det här ska vi ta och titta på nu. För vad det gäller en startlista Vansbrosimningen 2022 så kan det vara intressant att se. Många undrar ju bland över när jag startar i Vansbrosimningen 2022. Då kommer det här att bli en bra hjälp för er. Se och spela på sport live =>

Vansbrosimningen 2022 - startlista, startgrupper & starttider 2022!

Vansbrosimningen starttider, startgrupper & startlista

Vad det gäller Vansbrosimningen 2022 rent generellt så handlar det ju om en rolig deltävling i den Svenska Klassikern. För det blir ju nämligen som så att det kommer finnas, i runda slängar, 14 000 svenskar och utländska simmare som ska delta här. Det kommer förstås att bli något väldigt intressant.

För alla er som dessutom undrar över hur det kommer se ut med starttider Vansbrosimningen 2022 och startgrupper Vansbrosimningen 2022 så är ska gå att titta lite mer på just det här. Allt för att kunna hålla koll på hur de olika simmarna startar. Se och spela på sport live =>

Vansbrosimningen startlista, startgrupper & starttider

Vad det gäller starttiderna Vansbrosimningen 2022 så går den av stapeln lördagen den 6 juli. I alla fall när vi pratar om den ”riktiga” Vansbrosimningen. För faktum är ju att det finns några olika att välja mellan.

Men hur som helst. Vill ni se starttiderna för Vansbrosimningen så är ni på helt rätt sida. Det handlar ju om att vi från Silly Season Sverige ska och titta lite extra på just det här med starttiderna. Vi vet att det är något som väldigt många undrar över.

Vansbrosimningen startlista, startgrupper & starttider 2022

För er som nu vill veta ännu mer om startgrupperna Vansbrosimningen så är det ju precis vad vi ska gå igenom. Till en början tittar vi på det mest intressanta. Det vill säga att vi väljer att se över 3 km-tävlingen. Se och spela på sport live =>

Vansbrosimningen 2022
Startled 1 2 4 5 6 7 8
Starttid 10:00:00 10:10:00 10:20:00 10:32:00 10:44:00 10:56:00 11:08:00
Klass Elit 1 herr Elit 1 dam Elit 2 Motion Motion Motion Motion

Antal klasser Vansbrosimningen 2022? Som ni ser så finns det totalt sju. Först ger sig eliten ut, sen kommer fyra mottionsgrupper att starta. Se och spela på sport live =>

Vansbro tjejsim startider

När startar Vansbro tjejsim startider? De två starttiderna, för elit och sim, kommer

Vansbro Tjejsim 2022
Startgrupp 1 2
Starttid 11:00 11:10
Klass Elit Motion

Vansbrosimning halv 2022

För er som undrar överstarttiderna för halvsimmen i Vansbrosimningen så finns de här. Det handlar om starttider klockan 12:00 samt även 12:10 för grupp 2.

Vansbro Halvsim 2022
Startgrupp 1 2
Starttid 12:00 12:10
Klass Elit Motion

Vansbrosimningen 2022 startlista, startgrupper & starttid

Vansbrosimningen 2022 startlista, startgrupper & starttid

Nu vet ni nog det allra mesta om det här racet. För det handlar om att vi tittar på de alla starttider Vansbrosimningen 2022. Nu spelar det ingen roll om det är eliten som du vill spana in, eller om det handlar om en vän eller kanske familjemedlem. Oavsett vad så kommer det ju gå alldeles utmärkt att ta reda på alla starttider här.

Dessutom så går det att hitta allt från helsimningen, halvsimingen till tjejsimmen och allt som ni behöver veta om. Det är ju som så att det finns olika startgrupper. Bland annat så vet vi ju att det finns elitgrupper samt motionsgrupper. Se och spela på sport live =>

Vansbrosimningen –  en del av den Svenska Klassikern

För de som vill göra en svensk klassiker så krävs ju egentligen fyra saker. Du måste kunna genomföra Vasaloppet. Sen ska du cykla Vätternrundan, springa Lidingöloppet samt även simma Vansbrosimningen. För er som vill få ett diplom för det här så ska alltså alla fyra deltävlingar klaras av, och det under en period på 12 månader.

Vad det gäller Vansbrosimningen så är den ju alltså uppdelad i två etapper. Det handlar om en etapp som är enklare, och lite längre. Då simmande deltagare får två km i medströms. En hel kilometer ska simmas i motströms. Se och spela på sport live =>

Vansbrosimningen 2022 damer och herrar

Som vad det egentligen gäller för nästan alla sporter så kommer det att vara uppdelat mellan damer och herrar. Så det innebär att starttiderna för herrar och starttiderna för damer skiljer sig åt. Det som dock kommer att ske är att de startar bland de första.

De två elitgrupperna kommer att ge sig ut först. Det innebär att elitherrarna kommer att inleda dagen. Strax därefter så kommer elitdamerna att simma ut. Intressant är att den tredje gruppen är en mix, faktiskt. Då kommer då att bli några av de bättre damer och herrarna som ska simma.

Sen kommer något intressant, nämligen de ”vanliga Svensson” och andra som ska ge sig ut. Simmarna från Sverige och de andra länder, det vill säga motionssimmarna, kommer sedan att simma. I 3 km-racet så handlar det om fyra motionsgrupper som ska starta.

Sedan är det bra att veta om att det finns en egen speciell tjejsimmen. Det tillsammans med halvsimmen, som är 1,5 km istället för tre kilometer lång.

Vansbrosimningen 2022 startlista, startgrupper & starttid

Läs mer om Vansbrosimningen i Vansbro 2022

Det här är ju en tävling som hållit på sen 1950, även om själva tävlingen inte drog igång förrän 1956. Först var det knappt tio deltagare med, något som dock förändrats rejält. Nu är det simmare från hela världen, och nära 15 000 varje år. Något som förstås gör allt väldigt mer intressant.

Se alla Vansbrosimning 2022 resultat. Skulle du vilja veta mer om Vansbrosimningen 2022 så går det att läsa mer på deras hemsida. Se och spela på sport live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply