Manuel Lanzini stannar i West Ham

Manuel Lanzini stannar i West Ham

Blir kvar i fyra år till

Manuel Lanzini har skrivit på ett nytt kontrakt med West Ham och stannar i fyra år till, hävdar The Guardian.

Manuel Lanzini har haft en bra säsong i West Ham, där han har varit inlånad från Al Jazira Club från Förenade Arabemiraten. Klubben har länge funderat på att köpa spelaren permanent, och nu verkar det som att man har lyckats.

Enligt The Guardian har den engelska ligafemman kommit överens om ett kontrakt med Lanzini som sträcker sig över fyra år, med en möjlighet att förlänga kontraktet i ytterligare två år.Det nya kontraktet sägs ge Lanzini cirka 9 miljoner pund. The Guaridan hänvisar till Jack Sullivan, son till West Hams ordförande David Sullivan, som har skrivit att dealen är klar på Twitter.

– Lanzini är en West Ham-spelare under de kommande fyra säsongerna, med en möjlighet till två år till, skriver Sullivan på Twitter.

Förlängningen med argentinaren gör så att West Ham har långtidskontrakt med tre av sina viktigaste spelare. Tidigare blev det klart att Dimitri Payet förlänger med West Ham, och även Cheikhou Kouyate har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Detta, i kombination med att West Ham flyttar in på Olympiastadion i början av nästa säsong, gör att klubben för tillfället ser ut att han en väldigt ljus framtid framför sig.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply