Vilken kanal sänder Serie A 2023/2024? TV-kanaler!

Vilken kanal sänder Serie A på TV i Sverige?

Serie A på TV 2024 – vilken TV kanal visar Serie A 2024? Se vilken kanal sänder Serie A!

Vilken kanal sänder Serie A 2023/2024 i Sverige? Vem sänder italienska ligan? Se alla Serie A matcher live online. I övrigt så ser ut att vara problematiskt för dig som vill se Serie A på TV hösten 2024 i Sverige då inga svenska TV-kanaler har köpt TV-rättigheterna till Serie A 2023/2024, men det går att spela och se på Serie A via live stream hos bet365 och Unibet. Se Serie A live gratis här =>

Serie A på TV 2023 - vilken TV kanal visar Serie A 2023? Se vilken kanal sänder Serie A!

Se och spela på samtliga Serie A matcher hos bet365 och Unibet som direktsänder samtliga Serie A-matcher via live streaming. Registrera dig genom att klicka på bet365 och Unibet så hamnar du rätt direkt. Se och spela på Serie A =>

Vem sänder italienska ligan? Här går det att se vilken kanal Sänder Serie A

Att brittiska Premier League är den ligan som flest svenskar följer och gillar är ingen nyhet. Men faktum är att Serie A och den italienska fotbollen trots allt legat nära svenskarnas hjärtan. Det handlar ju framför allt om Gre-No-Li som sagt Serie A på kartan för svenskarna. Men även en viss Zlatan Ibrahimovic fick så klart också de nyare generationerna att börja följa den italienska fotbollen.

Så därför vill många streama Serie A, men då behöver en dock veta Vilken kanal sänder Serie A. Fram till det senaste har det alltså varit Viaplay som varit din live stream för Serie A. Men faktum är att Viasat släpper sina rättigheter för italiensk och spansk fotboll. Eller? Det är som så att det kommer bli budgivning om rättigheterna. Vi får se om Viaplay fortsätter, eller om det blir ett annat TV-hus istället.

TV tider Serie A? Hos LeoVegas kan du se och spela live på Serie A!

Serie A sänds hos flertalet spelbolag

Med tanke på att det trots allt är många som tycker om den här ligan så ska vi på Silly Season Sverige idag ta och titta på hur en ska göra för att streama den italienska ligafotbollen live.

Det en kommer att vara i behov av är egentligen bara ett fungerande kreditkort och vara bosatt i Sverige eller ett annat skandinaviskt land.

Vilken kanal sänder Serie A? Det är en vanlig fråga vi får då många älskar italiensk fotboll!

Det har sedan 2015 varit Viasat som haft rättigheterna till Serie A. 2018 valde man dock att inte förlänga de och istället var det Strive Sport som tog över sändningarna av Serie A Efter många om och men är det TV4 Play som äger rättigheterna till Serie A. När det kommer till vilka kanaler som kommer att visa ligan är svaret TV4 Play Fotboll och TV4 Play Live. Serie A kommer alltså visas på TV. Detta efter en period med endast streamingmöjligheter.

Så gör du för att streama Serie A live online!

Det är TV4 Play och TV4 Play som visar matcherna från den italienska ligan till och med sommaren 2021. Rättigheterna är sålda till TV4-gruppen som kommer att visa matcherna på sin tjänst TV4 Play. Det kommer gå att se matcherna via många olika plattformar men inte på någon kanal.

Steg för steg för att se och spela live på Serie A!

Börja med att klicka här. När du har gjort det så tas du till bet365. Fyll nu i alla dina uppgifter. När det här gjort samt satt in pengar på ditt konto kan du spela och njuta av Serie A live stream varje helg. Det inkluderas även ännu mer sport som du nu kan se live i din mobil eller surfplatta varje dag.

Se och spela live på Serie A hos bet365 =>

Många gillar att lägga odds på Serie A-matcher, och den italienska ligan rent generellt. Vi vet ju till exempel att det är fullt möjligt att spela på vem vinner Serie A och liknande. Det här med vinnarodds Serie A är något som förstås är trevligt att spela på.

Dessutom går det ju alldeles utmärkt att spela på matcherna i sig. Vi vet att det finns väldigt mycket att spela på. Kanske vill du lägga på att det blir många hörnor? Eller mål? Det är inte heller ovanligt med att det smäller mycket. Så kanske blir det aktuellt att spela på många gula och röda kort. Hur som helst så kan ni spela på det allra mesta vad det gäller Serie A. Se och spela live Serie A här =>

Serie A på TV? Vem sänder & vart sänds Serie A?

Därför vill svenskarna veta vilken kanal sänder Serie A på TV!

Många svenskar gillar att titta på Serie A. Det här är något som så väl GrNoLi på 50-talet har att tackas för, men även Zlatan Ibrahimovic. Hur som helst är det bra att veta om att rättigheterna till Serie A är hemma hos TV4 Play. Man kommer ha TV-rättigheterna Serie A i Sverige till och med sommaren 2021. Det är alltså klart vilka som sänder Serie A i Sverige. Nu kan du bara luta dig tillbaka i tv-soffan och njuta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply