Officiellt: Talangfull vänsterback till Inter

För bara ett par minuter sedan presenterades Felipe Melo och Adem Ljajic av Inter. Som om inte de två värvningarna vore nog har den italienska storklubben nu gjort klart med Galatasarays vänsterback Alex Telles på lån, bekräftar klubben på sin officiella hemsida.

Inter har värvat riktigt friskt under sommaren. Tidigare under transferfönstret har bland andra Geoffrey Kondogbia, Stevan Jovetic och Miranda värvats, och den italienska klubben har spenderat cirka 60 miljoner pund på de meriterade nyförvärven. Under transferfönstrets sista skälvande timmar har även Ivan Perisic, Adem Ljajic och Felipe Melo hämtats till San Siro – och nu har en fjärde spelare gjorts klar.

Lånas med utköpsklausul

Det är Alex Telles som lånas in från Galatasaray för en lånesumma på drygt en miljon pund. – Telles kan addera kvalitet till vår trupp. En ung ytterback som om han anpassar sig till truppen kan betyda väldigt mycket för hans lagkamrater tack vare sina offensiva och defensiva egenskaper, säger Inters ägare Erick Thohir om sin nye vänsterback. En utköpsklausul finns inbäddad i 22-åringens låneaffär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply