Adebayor erbjuden till Manchester United

Emmanuel Adebayor lämnar för United?

Under morgonen på det engelska transferfönstrets sista dag kommer uppgifter om att Manchester United har blivit erbjudna att värva Emmanuel Adebayor.

Under måndagen var det många affärer som gjordes på transfermarkanden. Det fanns även de som kom in några sekunder eller minuter för sent. De engelska lagen har dock även stora delar av tisdagen för att värva sina sista spelare innan fönstret stänger klockan 19 svensk tid.

Daily Mail rapporterar nu att Manchester United ska ha blivit erbjudna att värva Tottenham Hotspurs anfallare Emmanuel Adebayor. Den före detta Real Madrid-spelaren letar efter en ny klubb efter att Mauricio Pochettino meddelat att han inte räknar med anfallaren och trots att det finns intresse från andra klubbar ska Adebayor och hans representanter vara mest intresserade av en flytt till United.

Aston Villa och West Ham ska ha varit i kontakt med spelarens representanter för att försöka förhandla fram en affär men Adebayor ska inte vara särskillt intresserad av en flytt till någon av de två klubbarna.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply