Sverige Slovakien TV kanal

Sverige Slovakien TV kanal

Sverige Slovakien TV kanal – vilken kanal visar Sverige Slovakien i EM på TV?

Sverige Slovakien TV – vilken kanal visar Sverige Slovakien på TV? Se Sverige –  Slovakien live online! Sverige Slovakien TV kanal och vilken kanal? Vilken kanal sänder Sverige vs Slovakien på TV? Se Sverige – Slovakien-matchen på TV? Äntligen är EM här och Sveriges nästa match spelas mot Slovakien. Detta är den andra matchen i gruppspelet och det är viktigt att få med sig en vinst, tre poäng som är väldigt avgörande i ett gruppspel. – Se matchen här =>

Sverige Slovakien fotboll på TV idag? Sverige fortsätter att spela i EM och ställs nu mot Slovakien i en match som kan bli en kamp om andraplatsen i gruppen. Alla matcher i EM är långt ifrån lätta och det gäller att ge hundra procent, oavsett vilket motstånd man ställs mot. Tar man en titt på de spelbolag med bäst odds är det Unibet och bet365 som gäller. Det bra odds på både Slovakien (5.30) och Sverige (1.83). Det kommer bli en spännande match och Blågult har bra chanser att få med sig ett bra resultat.

Sverige Slovakien TV kanal

Sverige Slovakien TV kanal EM 2021

Nedan ser ni oddsen för Sveriges nästa match. Den 19 juni ställs man mot Slovakien och det är klart att det är Sverige som är favoriter. Slovakien slog dock Polen i den första omgången och det går inte att vara allt för självsäker inför denna match.

Sverige Slovakien TV kanal & odds – vem vinner enligt oddsen?

1 X 2
Odds Sverige vs Slovakien 1X2: 1,83 3,45 5,30
       
1X 12 2X
Odds Sverige vs Slovakien 1X, 12 & X2 1.18 1.34 2.06
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Slovakien
Odds att vinna gruppen 71,00 351,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.17 1.66
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.43 1.58

Sverige EM 2021 TV kanal

Sverige Slovakien fotboll tv kanal? Vilken kanal sänds Sveriges match på? Ingen match i EM är lätt och ännu mindre när man ställs mot Slovakien som på pappret inte är lika starkt som Sverige.

Var kan man se matchen? SVT1 & C More

Sverige mot Slovakien 2021 tv? Det är nu klart vem som kommer att visa Sverige – Slovakien när det kommer till EM. Det är SVT1 som äger rättigheterna till Sveriges två första matcher i turneringen och det är även de som kommer att visa Sveriges match mot Slovakien 2021. Därefter visar TV4 matchen mot Polen.

Avspark är klockan 21:00 på måndagen den 19 juni men sändningen drar igång redan 15:00. SVT1 satsar stort på EM och kommer värma upp drygt 45 minuter innan bollen börjar rulla i Sankt Petersburg.

TV kanal för Sverige – Slovakien är satt till SVT1. Detta är den andra matchen i EM 2021 för svensk del. Frågan är hur det kommer gå. Det ser dock ljust ut i jakten på en topplacering.. Här hittar du information om vilken kanal som kommer att sända de heta matcherna mellan Sverige och Slovakien.

Detsamma gäller vart man kan streama Sverige Slovakien. Sverige – Slovakien har fastställt arena, matchdag och speltid för stormötet mellan Slovakien och Sverige.

Sverige EM 2021 TV kanal

Se Sverige Slovakien fotboll på TV: SVT1 direktsänder matchen!

Vilken kanal sänds Sveriges EM-match match mot Slovakien på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för Sverige – Slovakien 2021. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Sverige Slovakien i Sankt Petersburg.

TV4 Sverige Slovakien? Nej, när det kommer till Sveriges andra match är det SVT1 och C More Play som gäller. När det gäller EM-matcher såsom Sverige – Slovakien är det en annan TV-kanal och TV-tider som gäller. Sverige Slovakien matchen kommer sändas på TV. Vad gäller TV-tid och TV-kanal så är det SVT1 som kommer att sända Sverige vs Slovakien. Matchen kommer att sändas på SVT1 klockan 15:00.

Matchdag Matchtid Match TV-kanal & stream
2021-06-14 21:00 Spanien – Sverige Streama matchen här! Streama matchen här! Sverige Spanien odds och speltips - Unibet
2021-06-18 15:00 Sverige – Slovakien Streama matchen här! Streama matchen här! Sverige Spanien odds och speltips - Unibet
2021-06-23 18:00 Sverige – Polen TV4 Streama matchen här! Sverige Spanien odds och speltips - Unibet

När det gäller Sveriges matcher i EM och vart man kan man se Sveriges matcher i EM och vart man kan streama Sverige matcher EM 2020 så hittar du mer info om på Sveriges spelschema.

Sverige – Slovakien – Klassiska matchen 2017 – (1-1)

Odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Sverige – Slovakien har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Sverige – Slovakien från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

Resultat, tidigare möten & statistik

Datum Match Resultat Turnering
1996-05-09 Sverige – Slovakien 2-1 Vänskapsmatch
2000-10-11 Slovakien – Sverige 0-0 VM
2001-06-02 Sverige – Slovakien 2-0 VM
2017-01-12 Sverige – Slovakien 6-0 Vänskapsmatch
2018-10-16 Sverige – Slovakien 1-1 Vänskapsmatch

Fakta inför Sverige Slovakien TV kanal, TV-tider, stream, arena m.m

Vem har rättigheterna till Sverige-Slovakien? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Sverige – Slovakien.

Sverige – Slovakien arena
Var spelas Sverige – Slovakien matchen? Sverige vs Slovakien kommer att spelas i Sant Petersburg.

Sverige – Slovakien matchdatum
När spelas Sverige – Slovakien matchen? Sverige vs Slovakien kommer att spelas den 19 juni 2021.

Sverige – Slovakien speltid
Vilken tid spelas Sverige – Slovakien matchen? Sverige vs Slovakien sparkas igång kl. 15:00.

Mer om turneringen på TV

Sverige Slovakien TV? Vilken tid Sverige – Slovakien? Vilken kanal Sverige Slovakien? SVT1 och C More Play sänder Sveriges match mot Slovakien kl. 15:00. För dig som gillar att tippa online på det svenska herrlandslaget i fotboll mot Slovakien så finns olika sätt att hitta bästa oddsbonusar och odds tips.

Om du letar efter betting online , bettingsidor och spelbolag för att hitta odds erbjudanden, kampanjer och speltips så ska du i första hand göra det hos de svenska spelbolagen. Hos de svenska bettingbolagen lär du hitta många odds tips och bra oddsbonusar. För dig som letar efter streaming sidor för att streama matchen online kan säkert göra det hos flertalet betting sidor med live stream.

Kolla på odds EM fotboll 2021 vinnare innan du slutligen tippar på Sverige – Slovakien. Här hittar du mer om Sverige Slovakien. Allt från vilken tid, Sverige Slovakien vilken kanal. Samt Sverige Slovakien speltips och Sverige Slovakien odds.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply