Sverige Slovakien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Slovakien på TV?

Sverige Slovakien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Slovakien på TV?

Sverige Slovakien TV kanal – vilken kanal visar Sverige Slovakien i EM på TV?

Sverige Slovakien TV – vilken kanal visar Sverige Slovakien EM 2021 på TV? Se Sverige –  Slovakien EM match live online! Sverige Slovakien TV kanal och vilken kanal? Vilken kanal sänder Sverige vs Slovakien på TV? Se Sverige – Slovakien-matchen på TV? Se EM-matchen live här =>

Äntligen är EM här och Sveriges nästa match spelas mot Slovakien. Detta är Sveriges andra match i gruppspelet och det är viktigt att få med sig en vinst, tre poäng som är väldigt avgörande i ett gruppspel.

Sverige fortsätter att spela i EM och ställs nu mot Slovakien i en match som kan bli en kamp om andraplatsen i gruppen. Alla matcher i EM är långt ifrån lätta och det gäller att ge hundra procent, oavsett vilket motstånd man ställs mot.

Tar man en titt på de spelbolag med bäst odds är det Unibet och bet365 som gäller. De erbjuder bra odds på både Slovakien (5.30) och Sverige (1.83). Det kommer bli en spännande match och Blågult har bra chanser att få med sig ett bra resultat.

Sverige EM 2021 TV kanal

Sverige Slovakien EM TV kanal 2021

Sverige Slovakien fotboll tv kanal? Vilken kanal sänds Sveriges match på? Ingen match i EM är lätt och ännu mindre när man ställs mot Slovakien som på pappret inte är lika starkt som Sverige.

Sverige Slovakien  odds – vem vinner enligt oddsen?

Den 18 juni ställs man mot Slovakien och det är klart att det är Sverige som är favoriter enligt oddset. Nedan ser ni oddsen för Sveriges nästa match mot Slovakien från bland annat hos Unibet och bet365 erbjuder högst odds på matchen. Enligt oddset är Sverige storfavoriter att ta hem den här matchen.

1 X 2
Odds Sverige vs Slovakien 1X2: 1,83 3,45 5,30
1X 12 2X
Odds Sverige vs Slovakien 1X, 12 & X2 1.18 1.34 2.06
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Slovakien
Odds att vinna gruppen 71,00 351,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.17 1.66
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.43 1.58

Sverige Slovakien TV kanal

Sverige vs Slovakien TV kanal: var kan man se EM-matchen? SVT1 & C More

Sverige mot Slovakien 2021 tv? Det är nu klart vem som kommer att visa Sverige – Slovakien när det kommer till EM. Det är SVT1 som äger rättigheterna till Sveriges två första matcher i turneringen och det är även de som kommer att visa Sveriges match mot Slovakien 2021. Därefter visar TV4 matchen mot Polen.

Avspark är klockan 21:00 på måndagen den 18 juni men sändningen drar igång redan 15:00. SVT1 satsar stort på EM och kommer värma upp drygt 45 minuter innan bollen börjar rulla i Sankt Petersburg.

TV kanal för Sverige – Slovakien är satt till SVT1. Detta är den andra matchen i EM 2021 för svensk del. Frågan är hur det kommer gå. Det ser dock ljust ut i jakten på en topplacering.. Här hittar du information om vilken kanal som kommer att sända de heta matcherna mellan Sverige och Slovakien.

Detsamma gäller vart man kan streama Sverige Slovakien. Sverige – Slovakien har fastställt arena, matchdag och speltid för stormötet mellan Slovakien och Sverige.

Sverige Slovakien TV kanal - vilken kanal visar EM 2021 match på TV?

Se Sverige Slovakien fotboll på TV: SVT1 direktsänder matchen!

Vilken kanal sänds Sveriges EM-match match mot Slovakien på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för Sverige – Slovakien 2021. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Sverige Slovakien i Sankt Petersburg.

TV4 Sverige Slovakien? Nej, när det kommer till Sveriges andra match är det SVT1 och C More Play som gäller. När det gäller EM-matcher såsom Sverige – Slovakien är det en annan TV-kanal och TV-tider som gäller. Sverige Slovakien matchen kommer sändas på TV. Vad gäller TV-tid och TV-kanal så är det SVT1 som kommer att sända Sverige vs Slovakien.

Vill du titta på Sverige vs Slovakien EM-match på TV idag? Då kan vi tala om att EM-matchen kommer att sändas på SVT1 klockan 15:00.

Matchdag Matchtid Match TV-kanal & stream
2021-06-14 21:00 Spanien – Sverige Streama matchen här! Streama matchen här! Sverige Spanien odds och speltips - Unibet
2021-06-18 15:00 Sverige – Slovakien Streama matchen här! Streama matchen här! Sverige Spanien odds och speltips - Unibet
2021-06-23 18:00 Sverige – Polen TV4 Streama matchen här! Sverige Spanien odds och speltips - Unibet

När det gäller Sveriges matcher i EM och vart man kan man se Sveriges matcher i EM och vart man kan streama Sverige matcher EM 2020 så hittar du mer info om på Sveriges spelschema.

Sverige Slovakien Head to Head (H2H) – tidigare möten – statistik & match resultat

Ifall du funderar på att spela på Sverige – Slovakien har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Slovakien slog dock Polen i den första omgången och det går inte att vara allt för självsäker inför denna match. Det som är positivt är att Sverige aldrig förlorat mot Slovakien.

Datum Match Resultat Turnering
2021-06-18 Sverige vs Slovakien EM 2020
2018-10-16 Sverige vs Slovakien 1-1 Vänskapsmatch
2017-01-12 Sverige vs Slovakien 6-0 smatch
2001-06-02 Sverige vs Slovakien 2-0 VMVänskap
2000-10-11 Slovakien vs Sverige 0-0 VM
1996-05-09 Sverige vs Slovakien 2-1 Vänskapsmatch

Se Sverige – Slovakien – Klassiska matchen 2018  (1-1)

Fakta inför Sverige Slovakien TV kanal, TV-tider, stream, arena m.m

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Sverige – Slovakien.

Sverige – Slovakien arena

Var spelas Sverige – Slovakien matchen? Sverige vs Slovakien kommer att spelas i Sant Petersburg.

Sverige – Slovakien matchdatum

När spelas Sverige – Slovakien matchen? Sverige vs Slovakien kommer att spelas den 18 juni 2021.

Sverige – Slovakien speltid

Vilken tid spelas Sverige – Slovakien matchen? Sverige vs Slovakien sparkas igång kl. 15:00.

Sverige – Slovakien TV kanal & stream

Titta på Sverige Slovakien på TV? Kolla på Sverige Slovakien EM TV gratis? Se Slovakien Sverige på TV – vilken kanal kan man se matchen gratis? Du kan se Sverige mot Slovakien EM-match gratis på SVT kanalen samtidigt som du kan streama Sverige mot Slovakien live stream hos C More Play.

Sverige Slovakien TV-sändning?
När börjar Sverige Slovakien TV-sändningen på SVT? Matchen börjar kl 15:00, men TV-sändningen drar igång redan kl 14:00.

Mer om Sverige vs Slovakien i EM 2021

Sverige Slovakien TV? Vilken tid Sverige – Slovakien? Vilken kanal Sverige Slovakien? SVT1 och C More Play sänder Sveriges match mot Slovakien kl. 15:00. För dig som gillar att tippa online på det svenska herrlandslaget i fotboll mot Slovakien så finns olika sätt att hitta de bästa oddsbonusarna och tips på odds.

Kolla på odds EM fotboll 2021 vinnare innan du slutligen bestämmer dig för att se och spela på Sverige – Slovakien. Här hittar du mer om Sverige Slovakien. Allt från vilken tid, Sverige Slovakien vilken kanal. Samt Sverige Slovakien speltips och Sverige Slovakien odds.

Du kan även läsa mer hos UEFA.com och svenskfotboll.se.

För dig som letar efter streamingsidor för att streama fotboll online kan säkert göra det hos flertalet betting sidor med live stream.

Unibet och bet365 som oftast de som gäller för dig som vill kunna se och spela på sport live online.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply