bet365

Liverpool – Manchester United startelvor – bäst kombinerad startelva inför Liverpool vs Man United!

Liverpool - Manchester United startelvor - bäst kombinerade startelvan inför Liverpool vs Man United!

Bästa mixade startelvan inför Liverpool – Manchester United

Liverpool vs Manchester United startelva? Det är ännu en gång dags att sparka av ett PL-derby. Detta derby kommer att bli ett av de mest spännande derbyna på en mycket lång tid. Vi har de två tränarna och ärkerivalerna Jürgen Klopp och Jose Mourinho som ställer upp med sina respektive lag mot varandra.

Detta är lag som de båda tränarna tog över under sommaren och som de spenderat några månader på att fila till. Se Liverpool vs Man United live här =>

De båda PL-klubbarna har spenderat stora belopp på att värva in nya spelare, etablerade världsstjärnor såväl som oprövade men mycket lovande namn. Nu återstår det att  se vilket av lagen som kommer gå vinnandes ur striden om detta derby och kommer få stå som herre på täppan för de nästkommande månaderna.

Den bästa startelvan inför Liverpool – Manchester United kombinerad!

Det är två stycken Premier League lag som skall ställa upp mot varandra för att kämpa om sin stolthet.. Frågan är hur stor chansen är att något av lagen är överlägsna? Speltips Liverpool Manchester United? Bästa speltipset sett till oddset är vinst för Liverpool (2.17) mot Manchester United (3.60).

Den här listan innehåller en blandad startelva involverande spelare från Liverpool och Manchester United.

Utöver denna listan har vi på Silly Season Sverige många andra listor som ni kan som du kan ta del av efter vi har gått igenom den bästa kombinerade startelvan inför Liverpool – Manchester United.

MISSA INTE: Ladbrokes superodds på matchen! Se Man United vs Liverpool live här!

Målvakt: David De Gea

Liverpool - Manchester United startelvor - bäst kombinerade startelvan inför Liverpool vs Man United!

De Gea är något av en ikon i Manchester United och har länge innehavit positionen mellan stolparna. Därtill är de Gea förstemålvakt i Spaniens landslag och har blivit utsedd till Årets Spelare i United under de senaste tre åren och det är svårt att tänka tillbaka på senaste gången spanjoren gjorde ett misstag.

Överlägset Manchester Uniteds bäste spelare under året, har även fått utmärkelsen Årets Spelare av klubben – tre år i rad nu. Har gjort en stark säsong och varit stadig i målet, vilket kan behövas när man spelar i United, i alla fall det senaste året. Har ryktats kunna gå till Real Madrid, var också nära på att växla men dealen föll igenom och efter att Louis van Gaal fick sparken så har de Gea stannat kvar mellan stolparna och fortsätter förhoppningsvis så.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply