Startelvan Sverige Schweiz – startelvorna inför åttondelsfinal VM 2018!

Startelvan Sverige Schweiz - startelvorna inför åttondelsfinal fotbolls VM 2018!

Sverige Schweiz startelva- båda lagens startelvor inför åttondelsfinalen på tisdag den 3 juli 2018

Sverige Schweiz startelva? Sverige Schweiz startelvor inför Sverige Schweiz åttondelsfinal i VM 2018 den 3 juli 2018! Sverige mot Schweiz i åttondelsfinal match fotbolls VM 2018 ikväll? Hur ser de förväntade startelvorna ut i Sverige – Schweiz-matchen? Se matchen live här =>

Sverige Schweiz startelvor – allt inför åttondelsfinalen i fotbolls VM

Startelvan Sverige Schweiz - startelvorna inför åttondelsfinal VM 2018!

Startelva Sverige Schweiz tisdag den 3 juli – åttondelsfinal fotbolls VM 2018

Det var inte många som trodde på Sverige inför turneringen. Det var Tyskland och Mexiko som majoriteten trodde skulle ta sig vidare från grupp F till åttondelsfinal. Så blev inte fallet och istället blev Sverige gruppvinnare samtidigt som Mexiko kom på andra plats. Nu är det dags för en ny match där man ställs mot Schweiz. Det är dags för Sverige Schweiz åttondelsfinal i VM 2018 och här hittar ni all info inför åttondelsfinalmatchen. Streama matchen live =>

Sverige Schweiz startelva - startelvorna inför Sverige Schweiz åttondelsfinal VM 2018!

Sverige – Schweiz speltips & odds – VM 2018

Ser man till oddset från bet365 och Unibet inför Schweiz (2,90) och Sverige (2,32) så är det Alp-laget som är favoriter.

Odds på Sverige-vinst (1): 2.90
Bäst odds på Sverige-vinst, omsättningsfritt (1): 10.00

Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds på oavgjort (X): 3.00
Odds på Schweiz-vinst (2): 2.65

Odds Sverige till kvartsfinal: 10.00

Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Du hittar de senaste oddsen här =>

Sverige Schweiz startelvor - startelvan åttondelsfinal fotbolls VM 2018!

Odds båda lagen gör mål: JA (2,28) NEJ (1,61)

Över 2,5 mål 2,88
Under 2,5 mål 1.44

Odds Marcus Berg gör mål: 2.32
Odds Ola Toivonen gör mål: 3.65

Odds Haris Seferovic gör mål: 4.10
Odds Mario Gavranovic gör mål: 4.101

Du hittar de senaste oddsen här =>

Sverige – Schweiz startelvor inför åttondelsfinalen på Ekaterinburg Arena!

Sverige Schweiz startelva inför åttondelsfinalen? För första gången på tolv år spelare Sverige i VM, och det firades genom att vinna gruppen. Något som nu gör att Sverige får möta Schweiz i en VM åttondelsfinal. En match där Sverige faktiskt har goda chanser att vinna och därmed gå till kvartsfinal.

För det gäller för svenskarna att spela defensivt stabilt. Då finns det chanser att Sverige vinner VM 2018. Men i första hand gå vidare till kvartsfinalerna. Här kan du ju se vilka Sverige kan möta i kvartsfinal. Det känns som att Blågult har väldigt goda chanser att gå långt.

I åttondelsfinalen är det Schweiz (2,65) att vinna mötet med Sverige (2,90). Schweiz har flera viktiga spelare borta på grund av för många gula kort. Där är Lichsteiner och Schär som missar matchen efter att ha dragit på sig sitt tredje gula kort mot Costa Rica. Sverige Schweiz matchen startar kl. 16:00.

BETTING & STREAMING BETTING & STREAMING LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/månad 199 kr/mån utan reklam
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Streama VM 2018 hos C More Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Sverige Schweiz startelva (förväntade startelvor)

Sverige Schweiz startelvor? Vilka startelvor som Sverige och Schweiz kommer att ställa upp med inför åttondelsfinalen. Sveriges startelva mot Schweiz har det varit mycket snack om under den senaste tiden. Troligtvis sker inga förändringar inför Schweiz, utan Janne lär behålla startelvan från matchen mot Mexiko.

Den stora frågan är givetvis vilka två anfallare som ska starta längst fram. Det är anfallarna som har vållat huvudbry i den svenska startelvan mot Schweiz.

Marcus Berg och Ola Toivonen är två anfallare som fungerat bra ihop i toppen. De lär få fortsatt förtroende av Janne i anfallet. En möjlig ändring i startelvan kan vara att Sebastian Larsson byts ut mot Gustav Svensson. I matchen mot Mexiko så åkte Larsson på en rejäl smäll så det är svårt att veta om han kommer att spela eller inte mot Schweiz.

  Sverige Schweiz förväntade startelvor åttondelsfinal fotbolls VM 2018!

Startelvan Sverige Schweiz – här är de bekräftade startelvorna!

Sverige Schweiz startelva? Här har vi plockat fram startelvorna för matchen. De kommer självklart att uppdateras om det sker några förändringar inför matchen men det mesta tyder på att Janne Andersson fortsätter med samma elva. Det kan dock bli en ändring då Gustav Svensson kan ersätta Sebastian Larsson.

Sverige startelva mot Schweiz (bekräftad svensk startelva)

Vilka kommer att få spela i Sverige när det vankas åttondelsfinal i VM mot Schweiz. Vi kan förstås ta och titta på de tidigare startelvorna som startar för Sverige. Det lär ju inte förändras allt för mycket om vi ska vara ärliga. Troligtvis så kommer Sverige att start med till exempel Olsen i målet, samt mittbacksgeneralen Granqvist samt United-spelaren Victor Nilsson Lindelöf. Vi vet att Sebastian Larsson är skadad och avstängd, och därför inte kommer kunna spela. Men då kommer nog MLS-stjärnan Gustav Svensson gå in. På topp? Det lär ju Marcus Berg och Ola Toivonen göra.

Här har vi Sveriges startelva:

Olsen; Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson; Victor Claesson, Gustav Svensson, Albin Ekdal, Emil Forsberg; Ola Toivonen, Marcus Berg.

Schweiz startelva mot Sverige (bekräftad Schweizisk startelva)

Det lär inte heller bli allt för många förändringar i den schweiziska startelvan. Fast, det finns ett par väldigt trevliga saker för svensk del att tänka på. Den förre Juventus-stjärnan, nu i Arsenal, Stephen Lichtsteiner, kommer att vara avstäng. Samma sak gäller för Schär.

Spelare som dock väntas spela är Arsenal-stjärnan Xhaka. Han har en given plats på mittfältet. Det tillsammans med Shqiri. Det schweiziska målet lär vaktas av Sommer, och vi kommer säkert få se Rodriguez i försvaret också. Med andra ord så går det att förvänta sig en väntad startelva. Det lag som ska vara starkast och ha bäst chanser att skicka hem det svenska landslaget från den här turneringen.

Här har vi schweizarnas startelva:

Sommer; Lang, Djourou, Akanji, Rodriguez; Behrami, Xhaka, Shaqiri, Dzemaili – Zuber, Drmic.

Sverige Schweiz startelvor, kanal, tid & biljetter

Ifall du inte redan har köpt biljetter till Sverige – Schweiz kan du köpa biljetter till matchen via fotbollsförbundets hemsida, Svenskfotboll.se.

Startelvan Sverige Schweiz – se fotbolls VM 2018 på TV och live stream!

Vilken kanal och vilken tid som gäller för Sverige Schweiz matchen. För dig som ska kolla på matchen på TV eller se den genom live stream så hittar du all information på TV kanal och TV tider! För dig som ska tippa på matchen så bör du ta en titt på odds och speltips.

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända VM 2018 på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla VM 2018 matcher på TV och livestream. Du hittar mer info om Sverige, Brasilien och Frankrike genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

BETTING & STREAMING BETTING & STREAMING LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/mån – med reklam 199 kr/mån – utan reklam
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Streama VM 2018 hos C More Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 199 kr/månad så får du VM 2018, SHL, Superettan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply