bet365

Jonah Kusi-Asare lön 2024

Jonah Kusi-Asare lön

Jonah Kusi-Asare lön 2024: hur mycket tjänar Jonah Kusi-Asare i Bayern München?

Hur mycket får Jonah Kusi-Asare i lön? Jonah Kusi-Asare lön i Bayern München? Det är något många vill veta efter en av de största talangflyttarna i svensk fotboll någonsin. Efter att ha spelat endast 62 minuter i allsvenskan lämnade supertalangen AIK och skrev på för Bayern München. Just nu får Jonah Kusi-Asare lön från Bayern München då det är hans nuvarande klubb. Efter flytten från AIK har intresset för spelaren bara växt och troligen har även hans lönekuvert gjort detsamma. I denna artikel kommer vi gå igenom hur mycket lön Jonah Kusi-Asare får av sin klubb Bayern München och hur mycket det blir per år, månad, dag, etc. Se och spela på fotboll live =>

Hur mycket får Jonah Kusi-Asare i lön?

Hur mycket tjänar Jonah Kusi-Asare i Bayern München? Kusi Asare är en av Sveriges största talanger, kanske någonsin, och det kommer troligen bli ett tjockt lönekuvert för honom utomlands. I alla fall förhållandevis med tanke på att han fortfarande är väldigt ung och har en lång fotbollskarriär framför sig. Antingen i Bayern München eller på annat håll. När det kommer till Jonah Kusi-Asare inkomst finns det siffror på hur mycket mittfältaren tjänar och de kommer vi att gå igenom i denna artikel.

Här kan du se vad Jonah Kusi-Asare lön i Bayern München uppgår till 2024 där han skrivit kontrakt. Det må bli spel i ungdomslaget men trots det kommer han troligen kunna mäta sig ganska bra med Allsvenskans bäst betalda spelare. Han kommer med stor sannolikhet att ha en bra lön som bara blir bättre men troligen behöver han vänta en längre tid på att komma upp till till exempel Victor Nilsson Lindelöf eller Alexander Isaks lön.

Jonah Kusi-Asare lön

Jonah Kusi-Asares lön Bayern München

Hur mycket tjänar Jonah Kusi-Asare i lön hos Bayern München? Jonah Kusi-Asares lön hos Bayern München är något många vill veta och som vi på Silly Season Sverige har varit på jakt efter att kunna lista ut. Det är dock svårt med tanke på spelarens unga ålder. Det var likadant med Alexander Isak i Dortmund innan han skrev på ett kontrakt ett par år äldre.

Kusi-Asare gjorde endast 62 minuter i allsvenskan för AIK men det var insatserna i de olika ungdomslagen som fick flera av Europas största klubbar att vilja köpa loss honom. Tillslut blev det Bayern München och det är där många hoppas han ska slå igenom. Något som varit stort för svensk fotbolls framtid. Se och spela på fotboll live =>

Hur mycket tjänar Jonah Kusi-Asare i lön hos Bayern München?

Jonah Kusi-Asare lön i Bayern München är inte känt och det är därför svårt att skriva någon om det. Då han skrivit på för den tyska storklubben Bayern München kan vi dock utgå från att han får en rejäl löneökning och en hög lön förhållande till åldern. Senaste uppgifterna om Jonah Kusi-Asares lön i Bayern München och det är dessa uppgifter vi kommer att utgå ifrån när vi räknar i denna artikel. Han kommer dock troligen inte vara bland de högst betalda spelarna i Bayern München.

Så mycket tjänar Jonah Kusi-Asare i Bayern München 2024

Hur mycket tjänar Kusi-Asare 2024? Vad tjänar Kusi-Asare 2024? Det är oklart hur mycket den svenske supertalangen tjänar då han precis skrivit på för sin nya klubb och detta i ung ålder.

Jonah Kusi-Asare lön i Bayern München

foto: bildbyrån

Jonah Kusi-Asare lön i Bayern München

Jonah Kusi-Asare lön Bayern München innebär att han tjänar en hel del pengar varje vecka, trots hans unga ålder. Han är dock inte i närheten av att tjäna de summor som Zlatan Ibrahimovic gjorde till exempel. Zlatans lön i United var en av de högsta i världen. Kusi-Asare är ännu inte uppe i dem summorna, men det kanske blir av i framtiden. I Bayern München har han möjligheten att kunna utveckla sitt spel och slå igenom inom ett par år.

Jonah Kusi-Asare lön 2023: ?
Jonah Kusi-Asare lön 2024: ?

Jonah Kusi-Asare lön per år – vad tjänar Jonah Kusi-Asare om året?

Vad tjänar Jonah Kusi-Asare om året? Hans lön innebär att han tjänar pengar på sitt fotbollsspelande, och rikliga mängder sådana.

Jonah Kusi-Asare lön 2024: ?

Jonah Kusi-Asare lön per månad

Hur mycket tjänar Kusi-Asare i månaden? Här har vi räknat ut vad Jonah Kusi-Asares inkomst per månad utifrån hans nuvarande lön.

Jonah Kusi-Asare lön per vecka

Hur mycket tjänar Kusi-Asare i veckan? Här har vi räknat ut vad Jonah Kusi-Asares inkomst per vecka utifrån hans nuvarande lön.

Jonah Kusi-Asares lön per dag

Hur mycket tjänar Kusi-Asare per dag? Här har vi räknat ut vad Jonah Kusi-Asares inkomst per dag utifrån hans nuvarande lön.

Jonah Kusi Asare

Jonah Kusi-Asares lön per timme

Hur mycket tjänar Kusi-Asare i timmen? Här har vi räknat ut vad Jonah Kusi-Asares inkomst per timme utifrån hans nuvarande lön.

Jonah Kusi-Asares lön per minut

Hur mycket tjänar Kusi-Asare i minuten? Här har vi räknat ut vad Jonah Kusi-Asares inkomst per minut utifrån hans nuvarande lön.

Jonah Kusi-Asare lön per sekund

Hur mycket tjänar Kusi-Asare i sekunden? Här har vi räknat ut vad Jonah Kusi-Asares inkomst per sekund utifrån hans nuvarande lön.

Jonah Kusi-Asare förmögenhet

Då spel i ungdomslagen i Brommapojkarna och AIK inte inbringar några större förmögenheter är det oklart hur mycket Kusi-Asare har tjänat in under sin tid som fotbollsspelare innan flytten till Bayern München

Jonah Kusi-Asare lön

foto: bildbyrån

Jonah Kusi-Asares totala lön under hans proffskarriär – i Bayern München

Då Kusi-Asare är i början av sin professionella karriär har han troligen inte spelat in några stora summor. Men det kommer säkerligen med tiden.

Fler fotbollsspelares löner, inkomster och förmögenhet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365