Spela på SHL hos Nordicbet – få 300 kr i presentkort på valfri SHL-arena!

Spela på SHL hos Nordicbet - få 300 kr i presentkort på valfri SHL-arena

Spela för 100 kr så får du ett SHL-presentkort laddat med 300 kr

Som huvudsponsor till SHL vill NordicBet ge dig en extra bra upplevelse när du besöker SHL-matcher runtom i landet och med NordicBets välkomsterbjudande => vinner du oavsett hur du spelar när du tippar på SHL. SHL slutspelet är i full gång och vi har nått SHL kvartsfinalerna. Samtidigt som kriget om sms-guldet pågår även kval till SHL 2017/2018.

Spela på SHL och få ett presentkort värt 300 kr här =>

Se ditt favoritlag i SHL live – handla gratis i SHL-arenan!

Spela för 100 kr så får du ett SHL-presentkort laddat med 300 kr som du kan använda till att handla vad du vill i arenan. Det enda som behövs är att du skapar ett konto hos NordicBet och lägget ett spel för 100 kronor på valfri SHL-match.

Sedan skickar NordicBet hem ett presentkort till dig, laddat med 300 kronor, som du kan handla med i samtliga SHL-arenor – denna och även nästa säsong.

Använd presentkortet till att äta i restaurangen, köpa kaffe i kiosken eller varför inte skaffa en ny halsduk i supportershoppen? Med SHL-presentkortet kan du handla fritt i arenan tack vare NordicBet!

Så här gör du för att få SHL-presentkortet

1. Registrera ett konto hos NordicBet. Anmäl dig till kampanjen här och gör din första insättning.
2. Lägg ett spel på valfri SHL-match för minst 100 kronor till minimumodds 1,50. Notera att du måste anmäla dig till kampanjen först.
3. NordicBet skickar ut presentkortet till din adress som du har registrerat hos NordicBet inom 10 arbetsdagar efter att du har lagt ditt spel.

Ditt SHL-presentkortet kan användas i samtliga SHL-arenor och är laddat med 300 kronor. NordicBet hoppas du får en trevlig hockeyupplevelse!

Du kan även dubbla din första insättning upp till 1000 kr och få upp till 2000 kr att spela för.  Vänligen notera att erbjudandet endast gäller nya NordicBet-spelare.

Hämta SHL-presentkortet här =>

Presentkort till SHL gratis – regler och villkor

Se TV tider SHL slutspel 2017 och direktkval till SHL 2017/2018 om du vill se mer om HV71 Färjestad live stream gratis eller läsa mer om HV71 Färjestad laguppställning, H2H & odds. Här är reglerna och villkoren som gäller för att få ett presentkort till valfri SHL-arena:

  • Det här erbjudandet är bara tillgängligt för nya spelare från Sverige som gör sin första insättning efter 1 Mars 2017.
  • Genom att anmäla dig via kampanjsidan så blir du automatiskt registrerad för kampanjen. Du måste anmäla dig till kampanjen innan du lägger ditt SHL-spel.
  • Du kvalificerar dig för presentkortet genom att anmäla dig till kampanjen och sedan lägga ett spel för 100 kr på valfri SHL-match, till odds på minst 1,50. Spelet måste läggas inom 14 dagar.
  • Presentkortet gäller säsongen 2016/2017 i samtliga SHL-arenor.
  • Presentkortet kan inte ersättas med kontanter.
  • Presentkortet har ett värde om 300 kr och skickas ut inom tio arbetsdagar efter att du har lagt ditt spel.
  • När du mottagit ditt kort så kan du följa ditt saldo.
  • Allmänna villkor och regler gäller.

Läs mer och få ditt presentkort här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply