Yaya Toure till Manchester United?

bet365
Yaya Toure till Manchester United?

Mittfältaren ryktas kunna flytta tvärs över staden

Manchester Citys mittfältsstjärna Yaya Toure, som under Pep Guardiola inte har lyckats prestera sitt bästa, har länge ryktats kunna lämna klubben och nu öppnar Toures agent för en flytt tvärs över Manchester, då agenten är öppen för ett erbjudande från Manchester United.

Manchester City har en riktig stjärna i Yaya Toure, en stjärna som dessvärre börjat dala något på sistone och under nye tränaren Pep Guardiola har hans spelminuter minskat kraftigt, och den 33-årige mittfältaren är inte särskilt populär hos den spanske tränaren.  Detta har öppnat för att Toure kan välja att flytta från Manchester-klubben, där han spelat sedan 2010 då han valde att lämna Barcelonas lönelista och skriva över sig på Citys lönelista istället, med ett kontrakt som går ut till sommaren.

Enligt uppgifter till Sky Sports håller Toures agent Dimitri Seluk på att utforska möjligheterna för mittfältaren. Toure själv sägs vilja stanna, men Seluk uppger att de har erbjudanden från Italien och Spanien, och sägs även vara beredd att diskutera möjligheter med Premier League-klubbar – inklusive Manchester United.

– För tillfället är situationen såhär; från och med igår började vi officiellt att förhandla med olika klubbar om hans (Toures) framtid, sade Toures agent Seluk till Sky Sports.

– Vi väntade till den 15 mars för att se vad Manchester City skulle säga, men fram tills nu har Manchester City inte sagt någonting. Innan mars förhandlade vi inte med någon, för Yaya gör mycket med Manchester City. så vi väntade. Men vi kan inte vänta till sista minuten, till juni, och inte ha förhandlat med någon.

– Klubbar från England har väntat på situationen med Manchester City, men nu kan vi tala i England och snart kommer jag att komma till England för förhandlingar. Yaya måste kunna åka på semester och redan ha skrivit på med en annan klubb.

På frågan huruvida Manchester United skulle kunna vara ett alternativ svarade Seluk positivt.

– Varför inte? José Mourinho är en väldigt bra tränare. Zlatan Ibrahimovic var tillsammans med Yaya i Barcelona, avslutade Seluk.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply