bet365

Resultat Davis Cup 2022 tennis? Resultat, ställning & vinnare Davis Cup tennis 2022!

Vem vann Franska Öppna 2022 - Franska Öppna Vinnare & Franska Öppna resultat i tennis 2022!

Davis Cup vinnare 2022 – vinnarna i Davis Cup tennis 2022

Resultat tennis Davis Cup 2022? Vinnare i Davis Cup tennis? Vem vann Davis Cup tennisen 2022? Finalister, resultat och vinnare i Davis Cup tennis 2022? Här finner du resultat, finalister, vinnarna, priser för kommande & Davis Cup Tennis 2022. Se & Spela på tennis =>

Davis Cup 2022 är inte den vanliga tennisturneringen, som sker mellan enskilda spelare eller enskilda par, utan det är som ett ”VM i tennis” där lag från hela världen möter varandra och i slutändan står ett land som vinnare. Turneringen håller på hela året, och kval till turneringen finns det ständigt, men det är enbart fyra helger om året som själva Davis Cup spelas, då de 16 bästa länderna i hela världen inleder med att mötas i en första runda i februari.

Därefter slås hälften av dem ut, och resterande åtta möts i ett kvartsfinalmöte i början av april. De fyra länder som tar sig vidare därifrån spelar sedan ytterligare en gång, i mitten av september, och därifrån finns det bara två lag som sedan ställs mot varandra, i mitten av november, i ett rafflande finalmöte.

Resultat Davis Cup 2022 tennis? Resultat, ställning & vinnare Davis Cup tennis 2022!

Vem vinner Davis Cup 2022?

Davis Cup 2022 vinnare? Vem går vidare Davis Cup? Vem gick vidare i Davis Cup? Vilket land blir det tillslut som kommer att ta hem vinsten? För närvarande finns det åtta stycken lag kvar, och de kommer alla att göra allt för att ta hem vinsten.

Vem vinner Davis Cup 2022? Enligt Davis Cup odds 2022 så är Serbien (4.00) och Frankrike (4.00) favorittippade. Både länderna ligger på samma odds, och spelbolagen tror att det är dessa länder som har störst chans att vinna turneringen. Även Spanien (6.00) är med på ett hörn där, och det går heller aldrig att räkna ut USA (6.50) som har vunnit flest turneringar genom åren och Australien (7.00) som faktiskt kommer tätt efter USA i Davis Cup-titlar. Se & Spela på tennis =>

Resultat Davis Cup 2022 tennis

Vilka resultat Davis Cup 2022 tennis kan vi förvänta oss den här gången. Det är hög tid att dyka djupare ned i den mycket omtalade turneringen och se vad det är som står på tur härnäst! Vi har kvartsfinalerna framför oss och det är ett antal spännande möten där det inte finns några självklara vinnare eller förlorare. Här nedan kommer vi att lista alla möten de olika länderna emellan, för att kunna få en bättre uppfattning om hur uppdelningen av kvartsfinalen ser ut.

Tidigare genom turneringens historia så har USA (6.50) och Australien (7.00) dominerat, och USA har lyckats med att vinna tävlingen hela 32 gånger, medans Australien ligger på plats två med 28 vinster. Därefter kommer Storbritannien på tio vinster, Frankrike på nio och Sverige på plats fem med sju stycken vinster!

Vilka går vidare Davis Cup? Tävlingen har varit igång sedan år 1900, då den startade, och det har således spelats många versioner av turneringen fram till dagens version. Om en räknar antalet vinster av turneringar från 1972, så ligger Sverige faktiskt på en andraplats, med alla sina sju titlar, efter USA som då har nio stycken vinster.

Först därefter kommer Australien på sex titlar, och det är mycket imponerande för Sveriges del, att i modern tid kunna stå så bra emot så pass duktigt motstånd, trots att vi är ett så litet land! Se alla odds för Davis Cup här! =>

Samtliga vinnare & Davis Cup 2022 tennis

I årets kvartsfinaler av Davis Cup har vi en hel del europeiska matcher på gång detta år. Förra årets vinnare Argentina, som då vann tävlingen för första gången, slogs ut redan i den första omgången mot Italien, som nu kommer ställas mot Belgien.

Italien – Belgien, Charleroi i Belgien.

Australien – USA, Brisbane i Australien.

Frankrike – Storbritannien, Rouen i Frankrike.

Serbien – Spanien, Belgrad i Serbien.

Från denna omgång kommer åtta stycken lag att bli fyra, då det är dags för semifinalerna!

Davis Cup tv-kanal & tv-tider

Intresserad av att se och följa Davis Cup 2022? Där hoppas vi att kunna bidraga med hjälp. För närvarande finns det ingen officiell tv-kanal som kommer att sända Davis Cup-matcherna, eller några officiella tv-tider, men bet365 och Unibet direktsänder nästan samtliga matcher i de flesta tennis-turneringar, utan att du behöver betala någonting, och chansen är stor att de även kommer att kunna visa Davis Cup! Notera att du inte behöver lägga något spel för att se matcherna. Så här gör du för att se matcherna:

Streaming på Unibet och bet365

1. Öppna ett konto hos Unibet eller bet365
2. Välj att göra en insättning (minimum 100 kr)
3. Lägg ditt spel
5. Klicka på den match du vill se under liveodds
5. Njut av tennis från & Davis Cup!

Davis Cup 2022 resultat idag & ställning- vem vann Davis Cup tennis?

Resultat Davis Cup 2022 tennis på TV

Davis Cup tennis 2022 TV? Vilka visar Davis Cup på TV? Här hittar du samtliga TV-tider Tennis Davis Cup 2022!  I Sverige och i många andra stora länder är det SBS Discovery som äger rättigheterna till de fyra stora Grand Slam-turneringarna Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open, men dessvärre kommer de inte att sända några andra tennis-turneringar utöver Davis Cup.

Det gör däremot både Unibet och bet365 där du kan spela och streama på samtliga matcher när du väl är medlem, kommer du kunna spela på och se de stora matcherna, då både Unibet och bet365 täcker alla de största matcherna och turneringarna. Se & Spela på tennis =>

Mer tennis 2022

ATP- och WTA-touren 2022? Grand Slam 2022? När spelas Franska Öppna 2022? Vill du se mer av tennisen? Då har du kommit till helt rätt ställe! Här kan vi erbjuda en hel uppsjö av information, till exempel odds & touren 2022, TV-tider för Franska Öppna 2022, TV-tider för Wimbledon 2022, TV-tider för US Open 2022. För dig som vill se tennis på TV 2022 så hittar du allt om rättigheterna för tennis på TV i Sverige på TV rättigheter tennis 2022.

Här kan du läsa mer om tennisåret 2022. Vilka visar ATP-touren Tennis? Se TV-tider Tennis touren 2022 och touren 2022 TV. Du kan se och spela på touren på Unibet eller bet365Vilka visar WTA Tennis 2022? Se TV-tider WTA-touren 2022. Du kan streama och betta på touren på Unibet eller bet365! Se & Spela på tennis =>

Är du intresserad av hur mycket vinnarna av Franska Öppna får? Vad får vinnarna av Wimbledon? Vem är det som tippas vinna Franska Öppna 2022? Vem tippas kunna vinna Wimbledon?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply