TV-tider Tennis ATP-touren 2024 TV – Vilka visar ATP-tour Tennis på TV?

TV-tider Tennis ATP-touren TV - Vilka visar ATP-tour Tennis på TV?

ATP-touren – ATP-tour tennis 2024

TV-tider Tennis ATP-touren? ATP Tennis TV? Tennis ATP TV Kanal? Här finner du datum, tider, program, TV-kanal och TV-tider för kommande ATP-tour Tennis 2024. Se och spela på ATP-touren här! =>

ATP-touren 2024 är en tennis-tour som håller på från den 2 januari 2024 till den 26 november 2024, och som innehåller hela 68 olika tennisturneringar, som tar plats på ställen runt om i världen. Touren attraherar de allra bästa tennisspelarna runt om i världen, och är ett sätt för tennisspelarna att hålla koll på vem som är bäst för tillfället. Oavsett i vilken stad eller vilket lag som det spelas i brukar det alltid vara fulla läktare då intresset är stort när de största tennisspelarna i världen åker land och rike runt för att tävla om vem som vinner touren.

Det är oftast väldigt välmeriterade spelare som syns till när det vankas turnering. Spelare som Carlos Alcaraz (3,50), Jannik Sinner (4,50), Novak Djokovic (2,75), Serena Williams (3,40), Iga Swiatek (8,00) och Aryna Sabalenka (7,00) kommer alla att deltaga i dessa turneringar och göra sitt yttersta för att prestera så bra som möjligt och samla poäng.

TV-tider Tennis ATP-touren TV - Vilka visar ATP-tour Tennis på TV?

Vilka har rättigheterna till ATP touren?

Touren initierades runt 1972, då ett spelarförbund, Association of Tennis Professionals grundades och de upprättade ett rankingsystem för att kunna hålla koll på sina egna – och andras – prestationer, samtidigt som de kunde reglera vilka som fick deltaga i tävlingarna, som fram tills dess varit mer eller mindre öppna för alla.

Idag har de ett avancerat system med poängskalor för olika tävlingar och prispengar som involverar skyhöga summor. Turneringarna sänds på tv-apparater över hela världen och människor överallt ifrån kan följa tennisproffsen när de gör upp om vem som tillslut kan kalla sig nummer ett i tennisvärlden.

TV-tider & program ATP-tour 2024 – TV-tider Tennis ATP-touren?

Det är dags att dyka djupare ned i den mycket omtalade ATP-touren och se vad som erbjuds. Som tidigare nämnt finns det en hel del ATP-turneringar att njuta av, och nästa ATP turnering är Mutua Madrid Open, som spelas den 22 april till 5 maj. Turneringen spelas i La Caja Mágica i Madrid, Spanien.

Dit kommer världsstjärnor som Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer, Andy Murray och Stanislas Wawrinka allihopa för att spela, och det är troligtvis dessa som kommer att deltaga på herrsidan, och göra upp om värdefulla poäng.

På damsidan kommer det också att bli mycket hett, då tennisproffs likt Karolina Pliskova, Elina Svitolina såväl som Angelique Kerber och Madison Keys alla att göra upp om poängen i Serena Williams frånvaro.

ATP-touren tv-kanal & tv-tider

Intresserad av att se och följa ATP-tour 2024? Då har vi väldigt goda nyheter! Hos bet365 och Unibet kan du se och spela på nästan samtliga matcher i turneringen, väldigt enkelt någonting! . Så här gör du för att se matcherna med stream på Unibet och bet365:

1. Öppna ett konto hos Unibet eller bet365
2. Välj att göra en insättning (minimum 100 kr)
3. Klicka på den match du vill se och gå in liveodds
4. Spela och njut av tennis från ATP-tour!

TV-tider Tennis ATP-touren TV - Vilka visar ATP-tour Tennis på TV?

TV-tider ATP-tour 2024? När är ATP-tour 2024?

I Sverige och i många andra stora länder är det SBS Discovery som äger rättigheterna till de fyra stora Grand Slam-turneringarna Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open, men dessvärre sänder de inga ATP-turneringar. Det gör däremot både Unibet och Bet365! Hos de båda bettingbolagen kan du både spela och se tennisen via livestream!, då du kan se och oddsa hos både både Unibet och bet365 som täcker alla de största matcherna.

Vilka sänder WTA-touren 2024? Live stream, TV kanal och tider!

Mer om ATP-tour tennis 2024

ATP-touren 2024? Grand Slam 2024? När spelas Franska Öppna 2024? Vill du se mer av tennisen? Då har du kommit till helt rätt ställe! Här kan vi erbjuda en hel uppsjö av information, till exempel odds ATP-touren 2024, TV-tider för Franska Öppna 2024, TV-tider för Wimbledon 2024, TV-tider för US Open 2024. För dig som vill se tennis på TV 2024 så hittar du allt om rättigheterna för tennis på TV i Sverige på TV rättigheter tennis 2024.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365