Uppgifter: Messi vänder hem till Newell’s Old Boys

Uppgifter: Messi flyttar till Newell’s Old Boys

Efter VM-guldet i fjol kommer Lionel Messi förmodligen att räknas som tidernas bästa fotbollsspelare. Nu verkar det som att argentinaren vänder hem efter kontraktet med Inter Miami. 

Efter en bitterljuv period i PSG där argentinaren blandade och gav har han nu stått för elva mål på 12 matcher för Inter Miami. Det har tidigare varit oklart gällande vad Messi ska göra efter perioden i USA, men nu verkar det vara hem till Argentina som gäller.

Enligt uppgifter från EL Nacional är Messi sugen på att vända hem till Newell’s Old Boys efter kontraktets slut i december 2025. Den sjufaldige Ballon d’Or-vinnaren kommer ifrån Rosario och det enda som verkar tala emot en flytt tillbaka till hans pojklag är det kriminella klimatet i Argentina. 36-åringen sa så här i en intervju med TyC Sports:

Jag har en familj och mina barn kommer först, sedan jag, jag vill att de ska växa upp i ett lugnt område, att de ska kunna njuta av livet med trygghet. Det är väldigt sorgligt att se saker som händer i Argentina, att du kan gå ut på gatan, bli rånad och att de kan döda dig”.

Så det återstår att se vad Messi bestämmer sig för att göra efter kontrakslutet, men med de rådande ekonomiska flyttarna till Saudiarabien och Qatar hade det verkligen varit fint att se Messi välkomnas hem till Rosario och Newell’s Old Boys.

Argentinas tränare Lionel Scaloni har inte tagit ut truppen till VM-kvalmatcherna mot Paraguay och Peru än, men Messi väntas finnas med. Se och spela på fotboll live =>

Uppgifter: Messi flyttar till Newell’s Old Boys

Nästa års Ballon d’or Fifa-gala

Ifall du vill se Ballon d’or-galan så kan se Ballon d’or tid och vilken kanal visar Ballon d’or för mer info och vart galan streamas gratis. Se även Ballon d’or odds för att få ett indikativ svar på frågan ”vem vinner Ballon d’or” utifrån spelbolagens perspektiv. Uppgifterna kommer att uppdateras inför kommande års gala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply