Uppgifter: Arsenal leder jakten på Quinten Timber

Uppgifter: Arsenal leder jakten på Quinten Timber

Quinten Timber har imponerat för Feyenoord den här säsongen. Nu är Manchester United, Arsenal och Liverpool några av klubbarna som slått om hans signatur.

Feyneoord-mittfältaren Quinten Timber har imponerat i Rotterdam sedan han förra sommaren skrev på från Utrecht för cirka 7.5 miljoner euro. Den här säsongen har 22-åringen stått för ett mål och tre assist på sju matcher i Eredivisie, bra siffror för en central mittfältare.

Enligt uppgifter från 90 min har han imponerat Arsenals scouter under deras besök till De Kuip den här säsongen. Timber är tvillingbror till Arsenal-försvararen Jurrien Timber, vilket kan tala för en flytt till Emirates för Quinten. Förutom Arsenal har även Liverpool, Manchester United, Manchester City scoutat nederländaren och fått tillbaka positiva omdömen. På en europeisk front rapporteras även Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco och Napoli vara intresserade.

Quinten Timber har ett marknadsvärde på 8 miljoner euro, enligt statistikjätten Transfermarkt, samt ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2026.

SE ÄVEN: Messis framtid avslöjad

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply