• Error, no group ID set! Check your syntax!

NHL odds tips 2017? Speltips oddset vinnare NHL 2017/2018!

NHL odds tips? Speltips oddset vinnare NHL!

Vilka vinner NHL 2018? Odds! – Spela på nhl

Tippa NHL? tippa NHL tips? tippa NHL matcher? tippa NHL slutspelet? Vem vinner NHL 2018? NHL vinnare odds 2018? Odds vinnare NHL 2018? Ska du tippa vinnaren i NHL 2017/2018? Oavsett om du ska spela på vinnare av NHL 2017/2018 eller inte så är det en intressant fråga. Nu när NHL 2017/2018 ligger och väntar runt hörnet är det många som är nyfikna på “odds New York Rangers” och “slutlig vinnare NHL odds“. Nedan ser du oddset för att de olika lagen ska vinna NHL 2017/2018, båda från den västra och östra konferensen samt President Trophy. Du får även se vilka lag som brukar vara de som står högst upp på pallen efter den avslutade säsongen.

NHL vinnare odds 2018, östra konferensen

Pittsburgh Penguins (8,50), Washington Capitals (11,50) och Montreal Canadiens (12,50) är de lag som gått bäst i den östra konferensen för tillfället, och spelbolagen ser de om favoriter att vinna den konferensen. Dock är de inte de enda som kan ta hem det. Även de regerande mästarna Tampa Bay Lightning (14,00) har gjort en skaplig säsong och ska inte räknas bort från racet att vinna den östra konferensen den här säsongen.

NHL vinnare odds, östra konferensenOdds
Pittsburgh Penguins8,50
Tampa Bay Lighting14,00
New York Rangers18,00
Montreal Canadiens18,00

Om vi flyttar oss västerut, till den västra konferensen, hittar vi några andra favoriter. Framför allt handlar det om Chicago Blackhawks, då laget från Illinois varit en dominant inom nordamerikansk hockey och har vunnit tre titlar i Stanley Cup de sex senaste säsongerna (5,25). Även St Louis Blues (7,00) går bra. Laget från St Louis har som bekant svenske Alexander Steen i truppen. Steen har ett OS-silver från 2014 med sig i bagaget, men han skulle mer än gärna vilja förstärka sitt CV med att få lyfta Stanley Cup-pokalen, vilket är en stor dröm för den absoluta majoriteten av alla hockeyspelare.

NHL vinnare odds 2018, västra konferensen

Vi fortsätter med den västra konferensen, där även Minnesota Wild (7,50) visat framfötterna i år. Aningen favoriter till att plocka hem den västra konferensen i år är dock San Jose Sharks (7,00). Sharks tog sig hela vägen till final under fjolårssäsongen och var inte alls långt ifrån att besegra Penguins från Pittsburgh.

NHL vinnare odds, västra konferensenOdds
Edmonton Oilers12,50
Chicago Blackhawks15,00
Nashville Predators15,00
Anaheim Ducks18,00

Odds vilka vinner NHL 2018? Ibland kan det vara svårt att hålla isär begreppen inom de nordamerikanska vinnarna. När man pratar om vinnare av NHL syftar man i allmänhet på Presidents’ Trophy, vilket innebär att man vinner NHL:s grundserie, alltså de 82 matcher som spelas först innan slutspelet drar igång. Slutspelet heter i sin tur Stanley Cup, och det är den turneringen som alla vill villa. Att vinna Stanley Cup är en betydligt tyngre merit än att vinna NHL:s grundserie, även om en Presidents’ Trophy-titel inte är fy skam.

Bäst odds NHL

När det kommer till NHL:s grundserie är lagen från den östra konferens favoriter. Vi hittar Pittsburgh Penguins på (8,50) och Washington Capitals på (9,00). Men det har inte alltid varit så. Den västra konferens har över lagt varit starkare och under den tio senaste åren har de flesta titlarna i Stanley Cup tilldelats den västra konferensen, framför allt efter att Chicago Blackhawks och Los Angeles Kings mellan 2010 och 2014 praktiskt taget turades om med att ta hem den finaste hockey-titeln som går att vinna.

Från den västra konferensen är är inte helt oväntat Pittsburg Penguins (8,50) de största favoriterna att gå hela vägen till bucklan. Men fler lag än så hittar vi inte på topp fyra utan Tampa Bay (12,50), även de från den östra konferensen, finns som fyra på listan.

NHL vinnare odds, Presidents’ TrophyOdds
Pittsburgh Penguins8,50
Washington Capitals9,00
Edmonton Oilers12,50
Tampa Bay Lighting12,50

Förövrigt är Montreal Canadiens alltid ett lag att räkna med. Klubben från Kanada är det lag som vunnit flest Stanley Cups. De vann den första redan 1916, och sen har det blivit många fler. Sammanlagt 24 stycken på 34 finaler, men faktum är att trots många bra spelare har inte Canadiens vunnit en Stanley cup-titel sedan 1993.

Även Detroit har gjort många framträdanden i Stanley Cup-sammanhang. 24 stycken har det blivit sammanlagt, 11 vinster och 13 förluster har de skrapat ihop, vilket ger Michigan-laget en andraplats i totalligan.

Bäst odds på NHL 2018

NHL odds 2018 Stanley cup

NHL vinnare odds? Det är bara ett lag som har 100% vinster i sina finaler i Stanley Cup, och det är Colorado Avalanche. De vann 1996 och 2001, båda åren fanns en viss Peter Forsberg med. Hans finalinsatser gjorde honom till en stor klubblegend, och överallt i USA och Kanada ses “Foppa” än idag som en av de största, framför allt europeiska, spelare som någonsin beträtt en NHL-rink. Den här säsongen går det dock tuffare för Colorado som har höga odds på sig att ta sig till slutspel, trots den svenske storstjärnan och lagkaptenen Gabriel Landeskog.

Odds vem vinner NHL 2018? Det finns också lag som aldrig vunnit en Stanley Cup-final. Av dessa tar fjolårsförlorarna San Jose Sharks sig upp på listan. De har bara spelat en final, vilket var den förra säsongen, och då förlorade de. Även Ottawa Senators (2007) och Washington Capitals (1998) tillsammans med Florida Panthers (1998) tar sig upp på den mindre roliga listan. Buffalo Sabres har det ännu värre då de spelat två finaler totalt i Stanley Cup och förlorat båda. Det var säsongen 1975 och 1999. Sedan dess har Buffalo inte spelat final.

Frågan är vilka som vinner NHL i år, alltså. Oddsen verkar ju tala för lagen från den östra konferensen, men som sagt ska man inte räkna bort de västra, exempelvis Chicago och St Louis Blues. Men om spelbolagen får avgöra ser det ut som om Washington Capitals eller Pittsburgh Penguins drar det längsta strået.

Dagens NHL tips: spela gratis på NHL varje vecka hos betsafe =>

Washington har superstjärnor som ryssarna Alexander Ovetchkin och Evgeny Kuznetsov, målvakten Braden Holtby samt svensken Nicklas Bäckström, som är assistkung genom tiderna för “Caps“. När det gäller Pittsburgh har de också många stora stjärnor. Den störste är såklart Sidney Crosby, som i den här takten mycket väl kan bli den bäste hockeyspelaren genom tiderna, vilket skulle innebära att han slår landsmannen och legenden Wayne Gretzky. I Penguins hittar vi också den ryske giganten Evgeni Malkin. Även svenskarna Patrik Hörnquist samt Carl Hagelin finns med i truppen, de har dessutom en Stanley Cup-titel då de var med och vann den förra säsongen.

Så fort det finns möjlighet kommer vi även att posta information om Odds Stanley Cup vinnare.

EXTRA STOR BONUSEXTRA STOR BONUSNHL LIVE STREAM
+ 1500 kr i bonus+ 2000 kr i bonus399 kr/mån
1500 kr i NHL bonus 2018 + live streaming gratis hos Unibet2000 kr i NHL 2018 bonus hos betfairStreama NHL gratis? Här kan du streama NHL 2017/2017 live online!
Hämta bonus!Hämta bonus!Streama NHL live!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply