NHL odds tips 2024? Odds tips vinnare NHL Stanley cup 2024!

Vilka vinner NHL 2024? NHL odds tips 2023/2024!

NHL odds tips 2024? Tippa NHL matcher? Tippa NHL slutspelet? Vem vinner NHL 2024? NHL vinnare odds 2024? Oavsett om du ska spela på vinnare av NHL 2023/2024 eller inte så är det en intressant fråga. Nu när NHL 2023/2024 är i full gång är det många som är nyfikna på ”odds New York Rangers” och ”slutlig vinnare NHL odds”. Se vinnaroddsen här =>

Nedan ser du oddset för att de olika lagen ska vinna NHL 2023/2024, båda från den västra och östra konferensen samt President Trophy. Du får även se vilka lag som brukar vara de som står högst upp på pallen efter den avslutade säsongen.

NHL odds tips 2024? Odds tips vinnare NHL Stanley cup 2024!

NHL odds tips östra konferensen 2023/2024!

Boston Bruins (5,00), Carolina Hurricanes (6,00) och Florida Panthers (8,50) är de lag som gått bäst i den östra konferensen för tillfället, och spelbolagen ser de om favoriter att vinna den konferensen. Dock är de inte de enda som kan ta hem det. Även NY Rangers (9,50) har gjort en skaplig säsong och ska inte räknas bort från racet att vinna den östra konferensen den här säsongen.

Odds vinnare NHL, östra konferensen Odds
Boston Bruins 5,00
Carolina Hurricanes 6,00
Florida Panthers 1,72
NY Rangers 2,20

Om vi flyttar oss västerut, till den västra konferensen, hittar vi några andra favoriter. Framför allt handlar det om Edmonton Oilers (5,00). Även Carolina Hurricanes (6,00) går bra.

NHL odds tips västra konferensen 2023/2024!

Vi fortsätter med den västra konferensen, där även Colorado Avalanche (4,75) visat framfötterna i år. Aningen favoriter till att plocka hem den västra konferensen i år är dock Edmonton Oilers (4,75).

Odds vinnare NHL, västra konferensen Odds
Edmonton Oilers 3,10
Colorado Avalanche 4,75
Dallas Stars 1,40
Vancouver Canucks 6,50
Vegas Golden Knights 6,50
Winnipeg Jets 7,00
Los Angeles Kings 7,00

Odds vilka vinner NHL 2024? Ibland kan det vara svårt att hålla isär begreppen inom de nordamerikanska vinnarna. När man pratar om vinnare av NHL syftar man i allmänhet på Presidents’ Trophy, vilket innebär att man vinner NHL:s grundserie, alltså de 82 matcher som spelas först innan slutspelet drar igång. Slutspelet heter i sin tur Stanley Cup, och det är den turneringen som alla vill vinna. Att vinna Stanley Cup är en betydligt tyngre merit än att vinna NHL:s grundserie, även om en Presidents’ Trophy-titel inte är fy skam.

Odds tips NHL 2024? Bästa odds vinnare NHL Stanley cup 2024!

NHL odds tips 2024? När det kommer till NHL:s grundserie är lagen från den västra konferens favoriter. Vi hittar Edmonton Oilers på (8,50) och Colorado Avalanche på (9,50).

Bästa oddsen på NHL

Från den västra konferensen är det inte helt oväntat att Edmonton Oilers (8,50) de största favoriterna att gå hela vägen till bucklan.

Odds NHL Presidents’ Trophy Odds
Edmonton Oilers 8,50
Colorado Avalanche 9,50
Boston Bruins 10,50
Florida Panthers 11,00
Carolina Hurricanes 12,00
Dallas Stars 12,50

För övrigt är Montreal Canadiens alltid ett lag att räkna med. Klubben från Kanada är det lag som vunnit flest Stanley Cups. De vann den första redan 1916, och sen har det blivit många fler. Sammanlagt 24 stycken på 34 finaler, men faktum är att trots många bra spelare har inte Canadiens vunnit en Stanley cup-titel sedan 1993.

NHL odds tips 2024? Även Detroit har gjort många framträdanden i Stanley Cup-sammanhang. 24 stycken har det blivit sammanlagt, 11 vinster och 13 förluster har de skrapat ihop, vilket ger Michigan-laget en andraplats i totalligan.

NHL odds tips Stanley cup – NHL odds tips 2023/2024!

NHL vinnare odds? Det är bara ett lag som har 100% vinster i sina finaler i Stanley Cup, och det är Colorado Avalanche. De vann 1996 och 2001, båda åren fanns en viss Peter Forsberg med. Hans finalinsatser gjorde honom till en stor klubblegend, och överallt i USA och Kanada ses ”Foppa” än idag som en av de största, framför allt europeiska, spelare som någonsin beträtt en NHL-rink. Den här säsongen går det dock tuffare för Colorado som har höga odds på sig att ta sig till slutspel, trots den svenske storstjärnan och lagkaptenen Gabriel Landeskog.

NHL odds tips 2024

Odds vem vinner NHL 2024? Det finns också lag som aldrig vunnit en Stanley Cup-final. Av dessa tar fjolårsförlorarna San Jose Sharks sig upp på listan. De har bara spelat en final, vilket var den förra säsongen, och då förlorade de. Även Ottawa Senators (2007) och Washington Capitals (1998) tillsammans med Florida Panthers (1998) tar sig upp på den mindre roliga listan. Buffalo Sabres har det ännu värre då de spelat två finaler totalt i Stanley Cup och förlorat båda. Det var säsongen 1975 och 1999. Sedan dess har Buffalo inte spelat final.

Frågan är vilka som vinner NHL i år, alltså. Oddsen verkar ju tala för lagen från den östra konferensen, men som sagt ska man inte räkna bort de västra, exempelvis Chicago och St Louis Blues. Men om spelbolagen får avgöra ser det ut som om Washington Capitals eller Pittsburgh Penguins drar det längsta strået.

Washington har superstjärnor som ryssarna Alexander Ovechkin och Evgeny Kuznetsov, målvakten Braden Holtby samt svensken Nicklas Bäckström, som är assistkung genom tiderna för ”Caps”. När det gäller Pittsburgh har de också många stora stjärnor. Den störste är såklart Sidney Crosby, som i den här takten mycket väl kan bli den bäste hockeyspelaren genom tiderna, vilket skulle innebära att han slår landsmannen och legenden Wayne Gretzky. I Penguins hittar vi också den ryske giganten Evgeni Malkin. Även svenskarna Patrik Hörnqvist samt Carl Hagelin finns med i truppen, de har dessutom en Stanley Cup-titel då de var med och vann den förra säsongen.

Så fort det finns möjlighet kommer vi även att posta information om Odds Stanley Cup vinnare.

Odds tips NHL 2024? Bästa odds vinnare NHL Stanley cup 2024!

Stanley Cup odds – odds NHL vinnare 2024!

Vi är framme i NHL slutspel 2024, eller Stanley Cup playoffs som de säger borta i Nordamerika. Bara två lag återstår i jakten på den åtråvärda Stanley Cup-pokalen. Dessa är Edmonton Oilers från Western Conference och Florida Panthers från Eastern Conference som gör upp i Stanley Cup final 2024.

Odds NHL vinnare – Stanley Cup Odds
Dallas Stars 2,50
Edmonton Oilers 2,12
Florida Panthers 1,76
NY Rangers 4,85

Så kan du följa NHL – världens bästa hockeyliga!

Det finns många anledningar till varför svenskarna vill följa NHL. Bland annat beror det ju förstås på den fantastiska underhållning på alla plan. Vi vet ju om att den nordamerikanska ligan har de bästa spelarna, tränarna arenorna och ja. Egentligen allt vad det gäller det bästa med sporten.

Dessutom finns det ju en viss svensk som många vill hålla ett extra öga på. Den unge talangen, som växte upp i Skaraborg, blev draftad först 2024. Det av Buffalo Sabres. Just därför kommer NHL under de kommande säsongerna att bli roligare. Och det tack vare en svensk spelare.

Kommer Rasmus kunna övertyga på andra sidan Atlanten? Det är det många som tror, men frågan är ju samtidigt om han klarar av att lyfta Buffalo ensam. För Sabres har missat många, nästan alla, slutspel sedan Buffalo-laget förlorade Stanley Cup-finalen mot Dalas i slutet av 1990-talet. Nu suktar laget och hela staden efter en ny superstjärna som kan få fart på maskineriet. Frågan som vi alla ställer oss är: kommer det att bli Rasmus Dahlin?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply