Rafael lämnar för Lyon

Manchester United-backen uppges vara klar för Lyon

Louis van Gaal fortsätter att göra om i truppen. Enligt Manchester Evening News ska den brasilianske högerbacken Rafaels Manchester United-karriär snart vara till ända. 25-åringen väntas inom det närmaste presenteras för franska Lyon. 

Rafaels karriär på Old Trafford går mot sitt slut. Den 25-årige brasilianaren väntas lämna Manchester United för att skriva på för franska toppklubben Lyon. Enligt Manchester Evening News är klubbarna överens om en affär värd 2,1 miljoner pund. Rafael var en av spelarna som Louis van Gaal valde att lämna hemma när resten av truppen åkte på försäsongsturnén i USA och nu ser det ut som att brassen fått till en flytt från den engelska storklubben. Enligt uppgifter ska 25-åringen göra den obligatoriska läkarundersökningen senare idag.

Manchester Evening News skriver att den brasilianske högerbacken ”bekräftat” att övergången är nära då han ska ha favoritmarkerat flera tweets från United-supportrar som velat tacka honom för sina sju år på Old Trafford samt tweets som välkomnar honom till Lyon.

Rafael gjorde sin debut för The Red Devils på premiärdagen av säsongen 2008-2009 mot Newcastle och ansågs av många vara den som skulle ta över efter Gary Neville. Däremot har skador och pentningar satt stopp för 25-åringens United-karriär och nu ser det alltså ut som att karriären fortsätter vidare i franska Lyon som förra säsongen slutade på en andraplats i ligan bakom giganten Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply