Louis van Gaal: ”Han kommer att göra oss till titelaspiranter”

Manchester Uniteds tränare hyllar Pedro

Pedro har under en längre tid kopplats samman med en flytt till Manchester United. Tack vare utebliven speltid i Barcelona ska spanjoren vara redo att flytta för att få spela mer regelbundet och United är nu ute efter att värva Pedro inför Premier League-starten nästa lördag. Under söndagen gick Louis van Gaal ut i media och hyllade 28-åringen.

Nyckeln för att Pedro ska kunna flytta till Manchester United är att Angel Di Maria så småningom blir klar för Paris Saint-Germain. Under gårdagen förekom rykten som menade att Di Maria då inom 24 timmar skulle genomföra en läkarundersökning hos den franska klubben. Det har även läckt ut bilder på när argentinaren anländer till Doha under natten för att slutföra övergången.

Detta öppnar helt klart upp för Pedro. Nu berättar United-tränaren, Louis van Gaal, i media hur en eventuell värvning av Pedro hade påverkat lagets chanser i titelstriden.

”Vi behöver snabbhet och kreativitet”

Louis van Gaal sa såhär i en intervju med The Sun under gårdagen.
Barcelona har farten i form av Neymar och Lionel Messi. Utöver det har dom Pedro bakom. Vi måste bli bättre på den fronten.

– Vi kan vinna titeln ifall vi köper spelare som har snabbhet och kreativitet. Vi behöver göra rätt värvningar, som Pedro till exempel. Han kommer göra oss till titelaspiranter.

– Dessa två faktorerna är våra stora motståndare just nu. Chelsea har Eden Hazard, Willian och Oscar, det kallar jag fart och finess.

Manchester United inleder Premier League-säsongen nästa lördag hemma mot Tottenham. Det återstår att se om Pedro då finns med i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply