Wenger om Walcott: ”En av de bästa i världen”

Theo Walcott har på ofta saknats under Arsenals matcher till följd av de skador som mittfältaren titt som tätt drar på sig. Sedan några omgångar tillbaka är Walcott återigen disponibel för spel och då passar Arsenaltränaren Arsene Wenger på att hylla honom rejält.
– Theos främsta egenskap är kvaliteten på sina bollmottagningar. Hans timing och rörelsemönster kring bollmottagningsområdet är helt otrolig – där är han en av de bästa i världen. Nu är han inte komplett på det området, men det är normalt när man varit skadad i ett år. Jag kan dock se att för var vecka som går blir han bättre och bättre, citeras Wenger av The Independent. 

I samma veva passar Wenger på att hylla Jack Wilshere för sin professionalitet – trots de senaste rapporterna om mittfältarens rökvanor. 
– Jag har pratat med honom om rökningen och han är ingen rökare. Han är självfallet ledsen för det som hänt. Det är upp till honom att sköta sitt eget liv. Han var ledig dagen efter och gick ut för att kolla på Super Bowl. Jag håller koll på honom och jag måste säga att han uppför sig på ett högst professionellt sätt. Varje morgon är han bland de första på plats och en av de sista som lämnar träningen.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply