Van Gaal missnöjd med anfallet – kan plocka in Zlatan

Zlatan Ibrahimovic kan bli Manchester Uniteds lösning

Manchester United har väldiga problem med anfallet och man producerar inte som Louis van Gaal vill att man ska göra. Därför kan Zlatan Ibrahimovic bli lösningen på deras målskytteproblem.

Manchester United är inte bara på väg att göra sig av med spelare, det pratas dessutom om att man ska ha lagt ett bud på självaste Lionel Messi. En sak är säker oavsett vad media pratar om – klubben har problem. Det är inte samma harmoni och självklarhet i spelsättet som spelades under Sir Alex Ferguson och klubben letar fortfarande efter sin identitet.

Senast under onsdagskvällen kom nästa smäll. Man tog emot Middlesbrough på hemmaplan i ligacupen och en seger skulle ge lite lugn i och med en realistisk titelchans. Så blev inte fallet eftersom man, efter en ny svag prestation, åkte ut via straffar. Tränaren Louis van Gaal var inte nöjd och det han är mest kritisk till är anfallet.
– Vi måste lösa problemet. Vi är utslagna så jag är väldigt besviken, spelarna är väldigt besvikna och fansen är väldigt besvikna, eftersom vi var så nära. Vi hade inte turen på vår sida, men man måste jobba till sig sin tur. Jag är nöjd med vissa av mina spelare men jag är också besviken på vissa andra. Det är en tränares liv, säger holländaren enligt Daily Express efter gårdagens match.

Kan erbjuda Zlatan ett korttidskontrakt

Vem ska då bli lösningen för Manchester Uniteds väldiga anfallsproblem? Ska Anthony Martial bära upp hela offensiven själv trots sin ringa ålder? Enligt Daily Express kan lösningen heta Zlatan Ibrahimovic. Tidningen uppger att Man United förbereder ett korttidskontrakt i sommar för svensken.

Anledningen är att många menar att Zlatan vill spela för David Beckhams kommande MLS-lag i Miami som först börjar spela 2017. Tack vare att Zlatan är kontraktslös i sommar vill Man United erbjuda honom ett sexmånaderskontrakt, ett kontrakt som ska matcha den oerhört höga lönen han uppges kräva.

Det är nog inte det sista vi får höra om vart Zlatan kommer spela efter denna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply