Uppgifter: Roma erbjuder nytt kontrakt till Strootman

bet365

Den holländske mittfältsgeneralen har trots sina skadebekymmer länkats ihop med Manchester United. Nu kan dock ett nytt kontrakt vara på väg för Kevin Strootman.

Kevin Strootman, 25, drog på sig en skada förra våren som tvingade honom att avstå fotbolls-VM i Brasilien den efterföljande sommaren. Spelaren som kom tillbaka till spel i november tvingades dock till en knäoperation i januari efter att skadan slagits upp igen.

Trots en förstörd säsong för den holländske mittfältaren har samtidigt rykten florerat om att Manchester Uniteds manager Louis van Gaal vill återförenas med sin forne mittfältare från tiden i det holländska landslaget.

Kaptensgaranti
Dock kommer uppgifter nu på lördagen från SportMediset som hävdar att Roma ska vara redo att erbjuda spelaren ett nytt kontrakt. Det avtalet ska sträcka sig till 2020 och dessutom ge en garanti på att Strootman i framtiden får bära kaptensbindeln för Giallorossi.

En uppgift som får ses som förvånande med tanke på att Daniele De Rossi ses som andrahandsvalet till det ansvaret efter legendaren Francesco Totti. Det väcker i sin tur starkare spekulationer gällande den italienske mittfältarens framtid, som länkats till amerikanska ligan MLS.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply