Steven Gerrard återvänder till England

Steven Gerrard återvänder till England

Hans kontrakt går ut i november

Steven Gerrard kan komma att återvända till den engelska fotbollen efter att hans kontrakt med amerikanska LA Galaxy går ut i November och den36årige mittfältaren kan tänka sig att fortsätta spela fotboll.

Liverpool-ikonen Steven Gerrard valde 2015 att avsluta sin livslånga karriär i Merseysideklubben för att istället åka över till USA och spela för LA Galaxy i den amerikanska ligan MLS. Nu sitter Gerrard på ett kontrakt med den amerikanska klubben som går ut i november och just nu inväntar han att de formella förhandlingarna skall börja, men detta betyder att den36årig mittfältaren kan komma att bli en fri agent, men mycket hänger på hur det går för Galaxy i deras MLS play-off.

– Jag undrar huruvida jag borde spela ett litet tag till eller om jag borde säga tack och hej. Jag har inte bestämt mig till 100 procent på den punkten än, sade Gerrard om sin situation till den engelska tidningen The Mirror.

– Jag gillar fortfarande att spela. Jag älskar fortfarande att komma till träningen. Jag älskar fortfarande att tävla, så om jag kan fortsätta och det finns möjligheter att stanna här eller gå någon annanstans för sex månader eller 12 månader så kommer jag att tänka på det. Men om ingenting dyker upp kommer jag försöka att ta mina tränarmärken och se vad som händer längre fram i tiden.

Många ser den intelligente mittfältaren som en potentiell spelartränare och flertalet engelska klubbar sägs vara intresserade, men Gerrard har tidigare sagt att Liverpool är den enda Premier Leagueklubb som han kommer att spela för.

– Kanske är det en besatthet men jag älskar fortfarande att spela. Jag kommer att vara pensionerad en lång tid så jag vill fortfarande kunna njuta av saker medans jag fortfarande känner mig bra, avslutade den engelske mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply