bet365

Thierry Henry tror inte på Arsene Wenger som engelsk förbundskapten

Thierry Henry tror inte på Arsene Wenger som engelsk förbundskapten
bet365

Henry tror inte Wenger tar över England

I fredags öppnade Arsene Wenger för att ta över som engelsk förbundskapten. Nu berättar tränarens förre stjärnspelare, Thierry Henry, att  han inte tror att så blir fallet.
– Jag ser helt ärligt inte att det kan hända, säger Thierry Henry enligt Sky Sports.

Det var under fredagen som Arsene Wenger på en presskonferens fick frågan om kunde tänka sig att ta över som förbundskapten för England. Fransmannen svarade då bland annat så här:

– Folk vet att om det går bra är min prioritet den här klubben. Men jag måste acceptera att om saker inte går bra kanske jag gör något annat, sa Wenger enligt ESPN då.

Dessutom ska FA: VD Martin Glenn ha hävdat den perfekta managern är någon i Arsene Wengers ålder och med den långa erfarenheten han besitter. Samma Glenn som nyligen berättade att den nyligen sparkade tränaren Sam Allardyce kan stängas av från all fotboll efter den senaste tidens skandaler.

Ska man tro Thierry Henry, som kanske varit den enskilt viktigaste spelaren under Arsene Wengers 20 år långa Arsenal-era, blir det dock inget Englandsjobb för Wenger.

– Jag tror bara att Arsene gillar att vara ute på planen varje dag och han har ett jobb att göra i Arsenal, vi alla vet vad det är – att äntligen vinna ligan. Jag ser helt ärligt inte att det kan hända, säger Henry enligt Sky Sports.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply