Viaplay UFC, boxning & Viaplay Fighting ersätts av Viaplay Sport & Total!

Viaplay Fighting visar UFC 281

Viaplay gick nyligen ut och informerade att de samlar alla sina MMA-, boxnings- och UFC fighting rättigheter i en enda plattform i Norden. Viaplay kommer att sända alla rättigheter i genom via Viaplay Fighting istället för flera plattformar som det är nu. Viaplay Fighting lanserades den 22 april 2016. Det innebar att UFC Viaplay gratis avslutas från och med UFC 197-galan som gick den 23 april 2016 med Jon Jones vs Ovince Saint Preux fight som main event i Las Vegas. Se UFC 281 =>

Troligtvis så hade Viaplay räknat med Jon Jones skulle möta Daniel Cormier såsom det var planerat och på så sätt hade Viaplay Fighting fått bra och lyckad start direkt. Cormier tvingades ställa in pga skador och Jones fick gå upp mot interim-mästaren Saint Preux istället. Matchen sköts fram till UFC 200 men fick åter ställas in. Daniel Cormier fick möta Anthony Johnson UFC 210. Comier vann matchen och blev ny UFC-mästare.

Nu går alla och väntar på UFC 281 den 12 novemver 2022 och Adesanya vs Pereira =>

Viaplay UFC, boxning & Viaplay Fighting ersätts av Viaplay Sport & Total!

Nästa UFC event är UFC 281 med Adesanya vs Pereira =>  i main event lördag natt den 12 december 2022 i New York, USA. Månaden därpå är det dags för UFC 282 med Jiří Procházka vs Glover Teixeira => i main event under lördag natt mot den 11 december 2022 i USA. Se Jiří Procházka vs Glover Teixeira =>

LIVE STREAM GRATIS EXTRA STOR BONUS UFC LIVE STREAM HD
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 199 kr*
Live stream gratis hos Unibet Få 2000 kr i bonus hos betfair  Rafael dos Anjos vs Eddie Alvarez live streaming
Hämta bonus! Hämta bonus! Se fighten här!

*Tidigare var det gratis att se UFC på Viaplay och vanliga Viaplay kostar 99 kr / månad. Från och den 22 april 2016 så introduceras Viaplay Fighting som kostar 199kr/mån. Ingen bindningstid. Prova vanliga Viaplay gratis här!

Viaplay Fighting innehåll

Viaplay Fighting var ett paketet med boxning, UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom och IMG. Sedan ingick det även dokumentärer, serier och shower så som The Ultimate Fighter, UFC Countdown samt historiska fighter från boxning och UFC m.m. Viaplay slutade även att sända matcher på linjär tv så de som tidigare räknade med att få se enstaka boxningsmatcher på TV var nu tvungna att ha Viaplay Fighting för se boxningsmatcherna. Läs mer om Viaplay Fighting =>

Viaplay Fighting ersätter Viaplay UFC och boxning!

Viaplay Fighting pris: kostar 399 kr/månad

Viaplays nya paket – Viaplay Fighting– kostade 199 kr/månad. Nu har det paketet lagts ned och Viaplay Fighting ingår Viaplay Sport och Viaplay Total. Det innebär att du utöver Viaplay Fighting så ingår även hela deras sportutbud och filmer och serier ifall man väljer det största paketet. Paketen kostar 399 kr och 449 kr per månad.  Ingen bindningstid. Läs mer om Viaplay Sport =>.

Viaplay Fighting innebär att man kan se UFC event 48 timmar i efterhand

Något som är bra är att Viaplay Fighting , från och med sommaren 2016, kommer att skapa en möjlighet att spola tillbaka fighter och andra event upp 48 timmar från sändningsstart till skillnad från nuvarande där man kan spola tillbaka 4 timmar i efterhand på PC/Mac samt Xbox 360/One.

Ny UFC-expert som kommentator: Waldo Zapata

I samband med lanseringen av Viaplay Fighting så kommer Waldo Zapata att bli en av de nya UFC-experterna och kommenterar fighterna. Waldo Zapata är en av MMA-sportens pionjärer i Sverige och en meriterade tränar. – Waldo Zapata har sporten pulserande i blodet, säger Viasats sportchef Per Nunstedt.

Viaplay Fighting eftersändning eller repris – On Demand?

Nu kommer man att kunna se UFC eftersändningar eller repriser upp till 48 timmar från det att galan börjat sändas. Detta börjar inte gälla förrän under sommaren 2016 och då kommer man att kunna spola tillbaka i upp till 48 timmar efter sändningsstart pausa och spola tillbaka i livesändningen ifall missat början eller vill kolla på en rond en gång till.

Viaplay Fighting saknar On Demand

Fortfarande har Viaplay ingen On Demand såsom TV4play hade som innebar att man kunde se en gala i efterhand när man ville utan tidsbegränsning.

Viaplay Fighting ser också ut att sakna möjligheten till eftersändning vilket innebär att man inte kan en repris senare 4 timmar nu (och 48 timmar med start under sommaren 2016). Dock har fighterna hittills repriserats genom att de har lagts ut på Viasat Sports hemsida så den praktiska betydelsen har kanske inte varit så stor. Huruvida detta kommer att fortsätta i samband med Viaplay Fighting är ännu oklart. Ifall ingen förändring sker så kommer man att kunna se fighterna oavsett ifall man inte har Viaplay Fighting abonnemang eller inte. Det försätter naturligtvis att det gamla upplägget inte förändras i samband med lanseringen av Viaplay Fighting.

Pay Per View-event ingår ej i paketet

Pay Per View-event köps in separat och prissätts individuellt och inkluderas inte i Viaplay Fighting.

UFC i Sverige

Du hittar mer info om UFC Viaplay gratis och alla tider för UFC på TV i Sverige på UFC Viaplay schema.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply