Strive sport stream – La Liga & Serie A live streaming

Strive stream - La Liga & Serie A live streaming
bet365

Se La Liga, Serie A och MLS stream på Strive Sport

Strive Sport Stream? Strive stream? Strive streaming? Streama La Liga, Serie A och MLS? Under de senaste åren är det samma streamingtjänst som visat både La Liga och Serie A. Det har funnits flera ställen att se matcherna men då Viaplay inte förlängde rättigheterna var det länge osäkert vem som skulle visa matcherna från de båda ligorna. Även MLS har varit i samma situation.

Så vad gäller när det kommer till Strive Livestreaming och vad är Strive för någon typ av tjänst. I början av augusti månad 2018 avslöjades hur det kommer bli med La Liga Stream och Serie A stream under de kommande åren. De båda ligorna kommer att kunna streamas via Strive som är en nykomling när det kommer till streaming sidor. Det är IMG som har köpt rättigheterna och nu lanserat sin första streamingtjänst som kommer att visa de båda ligorna. Från och med februari 2019 erbjuder man även MLS stream på sin sida.

Det går även att se och spela på La Liga, Serie A och MLS hos LeoVegas och Bet365. De båda sidorna erbjuder betting och livestream av matcherna.

Strive sport stream - La Liga & Serie A live streaming

Strive livestreaming och vad visas på Strive?

Strive är en ny tjänst som under de kommande tre säsongerna kommer att visa samtliga matcher från La Liga och Serie A på sin plattform. Den 8 augusti 2018 står det klart att det är här du kan se matcherna från de två sydeuropeiska ligorna. I framtiden kommer man även att visa fler ligor men det är dessa två som man har valt att börja med. Kristian Hysén som är VD för IMG Nordic berättar om tjänsten:

– Vi ser att konsumenterna vill komma bort från breda och dyra sportpaket där man många gånger tvingas betala för mycket mer än just det som man är intresserad av. Nu sitter vi på två bra ligor och vi vill erbjuda en flexibel streamingtjänst till överkomligt pris till alla som gillar La Liga och Serie A, säger han och fortsätter:

– Om du är intresserad av Formel 1 måste du betala för hockey och fotboll också. Allätarna kanske tycker det är bra, men alla trivs inte med det. Vi ser en öppning i marknaden och den vill vi ta.

– Och vi har planer på att lägga till fler högprofilerade ligor framöver, säger Hysén utan att gå in på vilka ligor han har i åtanke.

När det kommer till MLS har Strive rättigheterna till och med 2022.

Strive sport stream

Streama alla matcher från La Liga och Serie A

Strive kommer att visa alla matcher från de båda ligorna, precis som Viaplay gjort under de senaste åren. Det går att se allt från El Clásico till Madrid-derbyt och de största matcherna från den italienska ligan. Serie A är hetare än någonsin då Cristiano Ronaldo skrivit på för Juventus. Han kommer att spela i klubben under de tre säsongerna. Portugisen köptes in för 100 miljoner euro och ska nu försöka ta den gamla damen till ligaguldet.

I den spanska ligan är det Barcelona och Real Madrid som oftast brukar göra upp om guldet. Denna säsong har dock Atlético Madrid ett otroligt lag. Med namn som Jan Oblak, Antoine Griezmann, Thomas Lemar med flera kan man utmana de två giganterna på riktigt. Det återstår att se hur det går för Real Madrid efter att man sålt ’CR7’.

1000 kr riskfritt spel 500% bonus 300% bonus 200% bonus
Betsson leovegas Mobilebet ComeOn
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Strive sport pris och rättigheter 2018/2019

Här har vi delat upp allting i kolumner så du kan se all information om tjänsten. Det är Strive Sport som det handlar om och här ser ni även vilka rättigheter som man äger. Är du intresserad av att att följa den spanska och italienska ligan under den kommande säsongen? Då är det alltså Strive Sport som gäller.

Streamingtjänst Rättigheter Kostnad Beställ
Strive Sport Samtliga matcher från
La Liga, Serie A och MLS
79kr/månad eller 499kr/år Här=>

Tjänsten kostar alltså 79 kronor per månad (utan bindningstid) eller 499 kronor per år. Detta är en väldigt bra erbjudande. Speciellt om man ser till vad det kostat tidigare att se dessa ligor. Det går självklart att se och spela på ligorna på betting sidor med live stream men med Strive blir det en helt annan upplevelse.

Strive streaming - La Liga, Serie A och MLS

Läs mer om Spansk fotboll

När det kommer till Spanien något väldigt stort i landet. Deras fotboll har även nått ut till hela världen och det finns supportrar i alla världens hörn. I vårt avlånga land är intresset för La Liga stort. Därför letar många efter La Liga på TV i Sverige. Förutom på TV går det även att se den via stream som vi förklarat i denna artikel. Det finns dock mer fotboll från Spanien att njuta av. Det går även att se på Copa del Rey på TV och via livestream. För mer om spansk fotboll kan du titta in på lfp.es.

Spanska fotbollen är dessutom en liga som många gillar att följa. Förutom de två storlagen Barcelona och Real Madrid så finns det många andra klubbar som intresserar. Atletico Madrid är ett lag som gjort det bra under de senaste åren.

100% bonus 500% bonus 100% bonus 100% bonus
Bethard Cherrycasino sport Betfair betsafe
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Läs mer om italiensk fotboll

Serie A stream? Streama Serie A gratis? När det kommer till Italien något väldigt stort i landet. Deras fotboll har även nått ut till hela världen och det finns supportrar i alla världens hörn. I vårt avlånga land är intresset för Serie A stort. Därför letar många efter La Liga på TV i Sverige. Förutom på TV går det även att se den via stream som vi förklarat i denna artikel. Det finns dock mer fotboll från Italien att njuta av. Det går även att se på Coppa Italia på TV och via livestream. För mer om italiensk fotboll kan du titta in på Serie As hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply