UFC Stockholm Fight Card 2019 – UFC Fight Night Stockholm matchkort 2019

UFC Stockholm 2019 Fight Card / Matchkort

UFC Fight Night Stockholm Fight Card & Matchkort? UFC Fight Night Stockholm Matchkort? Redan i mars skrev vi om UFC Stockholm Fight Card men då hade varken Fight Card eller slutgiltiga Matchkortet blivit klara för Alexander Gustafsson nästa match.

Nu har UFC Stockholm Fight Card till UFC Stockholm 2019 fyllt och alla matcher och fighter har blivit officiella. Matchkortet har fyllts på med fler fighter och matcher och vi kan tala om hur mycket Fight Card till UFC Stockholm kommer att se ut. Se Gustafssons fight mot Anthony Smith =>

UFC Stockholm Fight Card 2019 - UFC Fight Night Stockholm matchkort 2019

Se UFC Stockholm Fight Card live på plats – fullständigt matchkort!

För dig som vill du se UFC Stockholm Fight Card live på plats så du räkna med att få betala en rejäl slant för att Matchkortet till UFC Fight Night Stockholm MMAgalan i Stockholm ligger mellan 600 och 2500 kronor beroende på vart du sitta i Ericsson Globe.

Som sagt tidigare så är det söndagen den 1 juni som gäller för fighten och UFC galan i Stockholm. Då är det äntligen dags för UFC att återvända till Stockholm och till Sverige. Lägg det datumet på minnet då det är då UFC Fight Night: Gustafsson vs Smith äger rum i Globen i Stockholm.

Nedan finner ni Teixeira och Alexander Gustafsson Instagram när fighten offentliggjordes.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Oh yeah let’s do this!! Who’s coming??

Ett inlägg delat av Alex The Mauler Gustafsson (@alexthemauler)

UFC Fight Night Stockholm biljettsläpp till matchkortet

Kommer du gå på galan för att se hela Fightcardet? Datumen för biljettsläpp till UFC galan i Stockholm är över. Intresset för galan har varit stort och i slutet av mars släpptes de sista ordinarie Fight Card biljetterna. Det gäller att hugga till direkt ifall du vill köpa biljetter till UFC Stockholm Fight Card speciellt ifall du vill gå på UFC galan i Stockholm för se Gustafssons fight live.

Troligtvis är biljetterna till UFC Stockholm Fight Card slutsålda. I sådana fall kan du allt försöka vinna biljetter till UFC Stockholm hos Betsafe =>

Åldersgräns UFC Stockholm:

15 år – gäller också i målsmans sällskap.

TIPS: vinn biljetter till UFC Stockholm hos Betsafe =>

UFC Stockholm Fight Card 2019 – komplett matchkort för UFC Fight Night Stockholm 2019

Nyfiken på UFC Stockholm Fight Card 2019? Här hittar du komplett matchkort för UFC Fight Night Stockholm 2019 med samtliga matcher och fighter under UFC Stockholm i Stockholm Globen.

Det är inte lång tid kvar till UFC Stockholm drar igång i Stockholm och nedan finner ni samtliga fighters som kommer vara med på galan. Totalt kommer vi få se fyra svenskar. Först och främst är det huvudkortet med Alexander Gustafsson som majoriteten går och väntar och och ser som höjdpunkten i UFC Stockholm 2019 matchprogram. Utöver The Mauler kommer vi även få se Jack HermanssonOliver Enkamp samt Nico Musoke där de två första är main card och Musoke är preliminärt kort.

UFC Stockholm 2019 fighter – UFC Stockholm 2019 matcher

Här hittar du allt du behöver veta om UFC Stockholm 2019 fight card & UFC Stockholm 2019 matchkort. Fullständiga tider och matcher för både Huvudkort och Underkort.

UFC Stockholm Fight Card – Huvudkortet

Här är samtliga UFC Stockholm fighter till huvudkortet med Alexander Gustavsson vs Anthony Smith i main event. Därutöver får vi även se våra svenska fighters Jack Hermansson och Oliver Enkamp fightas mot amerikanen Alex Nicholson respektive holländaren Nordine Taleb .

Viktklass
Huvudkort Deltagare 1 Deltagare 2
Light Heavyweight Alexander Gustafsson vs. Anthony Smith
Light Heavyweight Volkan Oezdemir vs. Ilir Latifi
Light Heavyweight Jimi Manuwa vs. Aleksandar Rakić
Featherweight Makwan Amirkhani vs. Chris Fishgold
Lightweight Damir Hadžović vs. Christos Giagos
Featherweight Daniel Teymur vs. Sung Bin Jo

UFC Stockholm Fight Card – Underkortet

Här är samtliga UFC Stockholm fighter till underkortet med svenska Lina Länsbergs fight mot Tonya Evinger.

Viktklass
Underkort
Women’s Bantamweight Tonya Evinger vs. Lina Länsberg
Lightweight Stevie Ray vs. Leonardo Santos
Lightweight Nick Hein vs. Frank Camacho
Women’s Featherweight Bea Malecki vs. Eduarda Santana
Light Heavyweight Darko Stošić vs. Devin Clark
Lightweight Joel Alvarez vs. Danilo Belluardo

UFC Fight Night Stockholm på TV, TV-tider & live stream

UFC Fight Night Stockholm på TV, TV-kanal och live stream? Vem visar UFC Fight Night Stockholm på TV i Sverige? Vilken tid går UFC Fight Night Stockholm? Ännu är inga TV-tider klara, men det blir som vanligt Viaplay Fighting => som visar UFC-galan live på TV genom live streaming.

BÄST UFC-BONUS EXTRA STOR UFC-BONUS UFC LIVE STREAM HD
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 199 kr*
Få 1500 kr i bonus hos Unibet när du spelar på Alexander Gustafssons nästa match + live stream gratis! Få 2000 kr i bonus hos betfair när du bettar på Alexander Gustafssons nästa match Se Alexander Gustafssons nästa match live stream Viaplay UFC
Hämta bonus! Hämta bonus! Se UFC live här!

Alexander Gustafsson vs Anthony Smith kommer visas live av Viaplay Fighting, men det är oklart ifall det blir ett vanligt event eller PPV-event som vi tittare behöver betala extra för utöver abonnemangsavgiften för Viaplay Fighting =>.

Unibet är en av The Maulers huvudsponsorer och har tidigare visat några av The Maulers fighter gratis genom live streaming på Unibet TV =>. Ingenting är sagt från Unibet men det är nog inte omöjligt att Unibet visar UFC Fight Night Stockholm eller bara The Maulers fight på Unibet TV =>

Annars är det Viaplay Fighting => som gäller och du läsa mer på UFC Viaplay gratis, UFC på TV i Sverige 2019 och UFC Viaplay schema och UFC.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply