Svenska Cupen semifinaler 2024 datum & lottning

Svenska Cupen semifinaler datum & lottning

Svenska Cupen semifinaler 2024 – samtliga lag klara för Svenska Cupen semifinal 2024!

Vilka spelare i Svenska Cupen semifinal 2024? Semifinaler Svenska Cupen 2024? Semifinalerna i Svenska Cupen är alltid heta då det är omgången innan finalen. Snart har vi våra semifinalister klara. Det är inte ofta vi bjuds ofta på stora matcher och denna säsong är det inget undantag. Inför semifinalerna i Svenska Cupen 2023/2024 så kommer vi att bjudas på fina semifinalmatcher. Nu återstår endast att se vilka av lagen som blir de som tar sig till finalen i Svenska Cupen 2024.

Totalt är det fyra lag som gör upp om två platser i finalen och i denna artikel hittar ni all info. Allt från datum tider samt vilka lag som ställs mot varandra. Du kommer även kunna se var matchen visas och hur den går att streama. Nu tar vi en titt på Svenska Cupens semifinaler 2024. Se och spela på fotboll live =>

Svenska Cupen semifinaler datum & lottning

Svenska Cupen semifinal 2024 – lottningen klar & så här ser slutspelet ut!

Här är lagen som gått vidare till semifinal i Svenska Cupens slutspel 2024. Inför superhelgen så gick vi igenom förutsättningarna inför den sista och avgörande omgången i Svenska Cupen. Det återstår att se vilka lag det blir denna gång i semifinal. Det blir alltid heta matcher när det är dags för semifinal. Det är dock inga lätta matcher som är kvar för lagen som vill ta hem titeln i maj månad. Se Svenska Cupen live här =>

Svenska Cupen lottning semifinaler 2024

I gruppspelet är det åtta grupper där endast vinnaren går vidare, detta till kvartsfinal. Därefter är det dags för semifinal och det är där vi är nu. Det kommer inom kort bli klart vilka matcher som kommer att utgöra Svenska Cupens semifinaler 2024 och när de spelas.

Här hittar du samtliga Svenska Cupen resultat där du även hittar Svenska Cupen tabeller som visar vilka lag som blir gruppvinnare eller leder sin grupper i Svenska Cupen. Lagen gör därefter upp i Svenska cupens kvartsfinaler och vem som går vidare till semifinalerna. Vinnarna där går sedan vidare till finalen som spelas i maj 2024.

Lag klara för Svenska Cupen semifinaler 2024

När lottas semifinalerna i Svenska Cupen? Semifinalerna i cupen är nu lottade och nedan ser ni all information om de båda mötena.

Datum Tid Resultat Svenska Cupen semifinaler Resultat
2023-03-16 15:00 Halmstads BK vs Malmö FF 0-4
2023-03-17 15:00 AIK vs Djurgården 1-1 (eft. str)

Lottning Svenska Cupen semifinaler 2024 datum

Vem blir svenska Cupmästare 2024?

Under de senaste säsongerna har cupen blivit allt mer intressant. Då man ändrat formatet blir det hela matcher och fotboll under fler månader under året. Det hela är även positivt för fansen som får se sitt lag även i februari och mars månad. Detta ett par månader innan Allsvenskan drar igång. 2018 var det Djurgården som vann titeln och 2017 var det Östersund. 2016 vann Häcken och på Silly Season Sverige hittar du samtliga vinnare genom tiderna i cupen. Här kan du se alla Svenska Cupens vinnare sedan turneringen startade 1941. Se Svenska Cupen live här =>

Svenska Cupen odds

Vem vinner Svenska Cupen? Nedan ser vi hur oddsen att vinna turneringen ser ut inför semifinalerna.

Svenska Cupen vinnare 2024 Odds
Malmö FF 1,35
Djurgårdens IF 3,00
AIK 4,50
Halmstads BK 12,00

Svenska Cupen på TV, TV-tider och live stream

Här hittar du återstående spelschema för Svenska Cupen och allt du behöver veta om Svenska Cupen på TV, TV-kanaler och TV-tider samt Live stream! Samtliga semifinaler och finalen visas av TV4 och via live streaming hos TV4 Play.

Här hittar du Allsvenskans spelschema och allt du behöver veta om Allsvenskan på TV  samt Allsvenskan live stream gratis. Majoriteten av matcherna visas endast via live streaming hos TV4 Play.

Svenska Cupen semifinaler datum & lottning

Läs mer om Svensk fotboll

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply