Let’s Dance 2022 deltagare – vilka deltar i Let’s Dance 2022?

Let's Dance deltagare vilka är deltagarna Artister & skådespelare i Let's Dance

Let’s Dance 2022 deltagare

Let’s Dance 2022 deltagare? Deltagare Let’s Dance 2022? Let’s Dance 2022 vilka deltagare? Let’s Dance 2022 deltagarna? Så har det ännu en gång blivit dags för att dra igång ett av TV4:s framgångsrika koncept, då Let’s Dance börjar igen. Let’s Dance startar den 19 mars och då är det dags att bänka sig i tv-soffan igen, då Let’s Dance 2022 är igång. Se de senaste vinnaroddsen här =>

Let's Dance 2022 deltagare

Vilka är Lets Dance deltagarna 2022?

Let’s Dance 2022 deltagare? Den omåttligt populära dansshowen Let’s Dance är nu inne på sin femtonde säsong och programmet har premiär i TV4 den 19 mars 2022, så då är det dags att poppa popcornen och dyka ner i soffan!

Vilka tävlar i Let’s Dance 2022? Det handlar om tio svenska kändisar som kommer att utmana sig själva genom att ta sig an olika danser tillsammans med deras partners, professionella dansare som de blivit tilldelade, och deras framsteg kommer att följas av tv-kamerorna.

De kommer att följas upp varje vecka då de, inför publik, kommer att framföra vad de lärt sig. Under vårens gång kommer vi tv-tittare kunna följa alla Let’s Dance-deltagares kamper, där de dansar för att tillslut kunna greppa den prestigefyllda röda skon, som utgör förstapriset i danstävlingen.

Let’s Dance 2022 deltagare – artister & skådespelare

Let’s Dance 2022 deltagare? Vilka deltagare ska vara med i Let’s Dance 2022? Det kommer att finnas odds för Let’s Dance 2022 från ett flertal spelbolag, som kommer att erbjuda olika odds under hela tävlingen.

Du har möjlighet att spela på vilka deltagare som du tror har en chans att ta hem hela Let’s Dance 2022 – eller varför inte slänga in ett spel på vem som istället får lämna tävlingen i det nästkommande programmet.

I den första tävlingen är det dock ingen deltagare som åker ut, men därefter röstas en efter en ut fram till den grandiosa finalen, då enbart två dansare står kvar och kommer att göra upp om segern.

Odds Let’s Dance 2022 vinnare Vinnarodds
Eric Saade 1,90
Filip Dikmen 4,50
Aron Anderson 8,00
Cecilia von der Esch 5,50
Lisa Ajax 5,50
Markus Granseth 14,00
Mia Parnevik 14,00
Henrik Fexeus 16,00
Marie Mandelmann 18,00
Mouna Esmaeilzadeh 31,00

Senaste oddsen hittar du här =>

Eric Saade & Filip Dikmen är favoriterna att vinna Let’s Dance 2022

Let’s Dance 2022 deltagare? Enligt de fräschaste oddsen på Let’s Dance 2022 deltagare odds? är det Eric Saade (1,90) och Filip Dikmen (4,50) som är favoriter att kamma hem danstävlingen. Däremot ser det mindre lyckosamt ut för Marie Mandelmann (18,00) och Mouna Esmaeilzadeh (31,00), i alla fall om man skall tro på oddsen.

Vilka är Lets Dance deltagarna 2022? Se alla deltagare i Lets Dance 2022!

Vilka deltagare är med i Let’s Dance 2022? Här nedan kommer vi att presentera alla de tio deltagare som kommer att vara en del av Let’s Dance 2022. Årets upplaga innehåller allt från sångare, komiker, författare, bonde, programledare, doktor till paralympier. Det är en mycket mixad uppställning av olika yrkesgrupper som kommer att rada upp sig för dans. Nedan går vi igenom samtliga deltagare för årets upplaga.

Let’s dance 2022 par – deltagare och deras danspartners

Let’s Dance 2022 deltagare? Här är alla deltagare i Let’s dance 2022 med sina danspartners:

Kändis Yrke Professionell dansare
Aron Anderson Paralympier & äventyrare Jasmine Takács
Cecilia von der Esch Skådespelare & komiker Hugo Gustafsson
Eric Saade Sångare Katja Lujan Engelholm
Filip Dikmen Komiker Linn Hegdal
Henrik Fexeus Författare Malin Watson
Lisa Ajax Sångare Tobias Bader
Marie Mandelmann Bonde & TV-personlighet Jonathan Näslund
Markus Granseth Programledare Cecilia Ehrling Danermark
Mouna Esmaeilzadeh Doktor & TV-personlighet Tobias Wallin
Mia Parnevik TV-personlighet Tobias Karlsson

Vilka är Lets Dance deltagarna 2022? Se alla deltagare i Lets Dance 2022!

Läs mer om Let’s Dance 2022

Att spela på Let’s Dance har kommit att bli allt populärare genom åren, och sedan programmet drog igång i Sverige, år 2006, har tusentals svenskar varit inne och spelat på tävlingen. Det som drar störst intresse är självklart den stora finalen, och det är där spelarna blommar ut. Även under årets upplaga av tävlingen är de flest som väntas spela på finalen.

Bland annat så är det Unibet och Bet365 som erbjuder en hel del spel för den kommande Let’s Dance säsongen, och man kan kolla runt för att hitta något som passar en själv bäst.

Tidigare vinnare av Let’s Dance

Let’s Dance hade premiär i Sverige 2006 och sedan dess har 12 succéfyllda säsonger av tävlingen gått på TV. Den framgångsrika dansshowen har lockat tusentals tittare varje vecka och genererat många överraskande resultat.

Många spännande namn dyker upp när man läser igenom alla tidigare Let’s Dance vinnare genom åren! Var med direkt från start i år, och se till att ha koll på när programmet sänds varje vecka, och vart.

Det kan även vara mycket intressant att hålla koll på Vem vinner Let’s Dance och Let’s Dance oddsen, om man är intresserad av att spela på Let’s Dance. En annan intressant frågeställning som många har frågat om gäller alla de tidigare deltagarna, och vilka som egentligen har ställt upp i programmet genom årens lopp? Senaste oddsen hittar du här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply