Let’s Dance vinnare genom åren

Lets Dance vinnare 2019: alla tidigare vinnare Lets Dance genom åren!

Tidigare vinnare Lets Dance – här har du alla tidigare Let’s Dance vinnare genom åren!

Lets Dance vinnare 2019? Tidigare Lets Dance vinnare genom åren? Vem har vunnit Let’s Dance genom åren? Här hittar du Let’s Dance vinnare 2019 och all tidigare Let’s Dance vinnare genom åren. Nu är vi mitt uppe i starten av ännu en spännande säsong av succéprogrammet Let’s Dance, som varje fredagskväll lockar tusentals och åter tusentals svenskar till TV-sofforna med popcornskålen i högsta hugg. Se vinnaroddsen här =>

Den 22 mars drog hela spektaklet igång och därefter är det bara en lång kittlande utförsbacke, fylld av spänningar på vägen, som kulminerar i en final längre fram i vår, där det koras vem som är den bäste dansaren.

Tio kändisar har bjudits in till att tävla mot varandra, tillsammans med en professionell danspartner, och deras mål är en personlig utveckling som kräver att man är snabblärd, då de skall försöka behärska de olika elementen av diverse dansstilar under ett antal veckor, och imponera på domarna och det svenska folket. Folkkära profilen Kristin Kaspersen (2.25) och bloggerskan Linnea Claeson (5.00) ser här ut att ha goda chanser att kunna ta sig långt i tävlingen.

Vinnare Let’s Dance: alla tidigare Let’s Dance vinnare

Let’s Dance vinnare genom åren? Inför den stora premiären av Let’s Dance 2019 har vi gjort oss en snabb överblick över alla deltagare och försökt att lista ut vem av deltagarna som kan komma att bli Let’s Dance-vinnaren 2019. För att lyckas få en tillräckligt klar bild över hur och vem vinnaren kan komma att bli 2019, så har vi även tagit ett kliv bakåt, in i arkivet, för att se på alla tidigare Let’s Dance vinnare genom tiderna.

Odds vinnare Let’s Dance 2019

Let’s Dance vinnare genom åren? Självklart har spelbolagen redan erbjudit en del odds på vem som kan komma att knipa den åtråvärda röda dansskon, som är priset i tävlingen. Det är framförallt nöjesprofilen Kristin Kaspersen (2.25) och bloggerskan Linnea Claesson (3.75) som ligger bra till hos spelbolagen, men kampsportaren Lance Hedman Graaf (5.75) har även han goda odds.. Detta tillsammans med Magdalena Forsberg (5.75). Det återstår att se vilka som lyckas hålla sig kvar och vilka som ryker! Freddie Svensson (41.00) och Dan Ekborg (36.00) är inga storfavoriter att ta hem hela tävlingen.

Odds Let’s Dance 2019 vinnare Odds
Kristin Kaspersen 2,25
Linnéa Claeson 5,00
Lance Hedman Graaf 5,75
Magdalena Forsberg 5,75
Robin Bengtsson 5,75
Lagaylia Frazier 14,00
Thomas Ravelli 21,00
Sanna Lundell 31,00
Dan Ekborg 36,00
Freddie Svensson 41,00

Senaste oddsen hittar du här =>

Lets Dance vinnare: se alla tidigare Let’s Dance vinnare genom tiderna

Let's Dance vinnare genom åren

Let’s Dance vinnare – vilka har vunnit Let’s Dance genom åren?

Vilka har vunnit Let’s Dance? Vilka par har vunnit Let’s Dance? Let’s Dance Sverige hade premiär 2006 sedan dess har det gått 11 säsonger av tävlingen. Här är alla par som tidigare Let’s Dance-vinnare:

Vem vann Lets Dance 2019? Let’s Dance vinnare 2019: Kristin Kaspersen (2.25) & Linnea Claeson (5.00) är de som förväntas de som förväntas vinna Let’s Dance 2019.

Vinnare Lets Dance 2018? Vem vann Lets Dance 2018? Jon Henrik Fjällgren & Katja Luján Engelholm
Tidigare vinnare Lets Dance 2017: Daniel Norberg & Malin Watson
Vinnare i Lets Dance 2016: Elisa Lindström & Yvo Eussen
Lets Dance vinnare 2015 10 år: Anton Hysén & Sigrid Bernson
Let’s Dance vinnare 2015: Ingemar Stenmark & Cecilia Ehrling
Vinnare Lets Dance 2014: Benjamin Wahlgren Ingrosso & Sigrid Bernson
Tidigare vinnare Lets Dance 2013: Markoolio & Cecilia Ehrling
Vinnare i Lets Dance 2012: Anton Hysén & Sigrid Bernson
Let’s Dance vinnare 2011: Jessica Andersson & Kristjan Lootus
Vinnare Lets Dance 2010: Mattias Andréasson & Cecilia Ehrling
Tidigare vinnare Lets Dance 2009: Magnus Samuelsson & Annika Sjöö
Lets Dance vinnare 2008: Tina Nordström & Tobias Karlsson
Vinnare Lets Dance 2007: Martin Lidberg & Cecilia Ehrling
Tidigare vinnare Lets Dance 2006: Måns Zelmerlöw & Maria Karlsson

Lets Dance vinnare – vilka kvinnor har vunnit Let’s Dance genom åren?

Sedan tävlingen först startade så har nio stycken manliga deltagare och tre kvinnliga deltagare lyckats med att vinna Let’s Dance. Elisa Lindström, Jessica Andersson och Tina Nordström är de tjejer som har vunnit Let’s Dance tidigare. Du kan läsa allt om detta på TV4.

Det återstår ännu att se huruvida det blir en man eller kvinna som kan kamma hem vinsten i årets upplaga! Enligt spelbolagen är det inte omöjligt att det blir folkkära kristin Kaspersen (2.25) som vinner, eller en joker i form av Robin Bengtsson (5.75) ?

Se till att ha koll på alla deltagare i årets upplaga av Let’s Dance! Var med direkt från start i år, och se till att ha koll på när programmet sänds varje vecka, och vart. Det kan även vara mycket intressant att hålla koll på Vem vinner Let’s Dance 2019 och Let’s Dance oddsen, om man är intresserad av att spela. En annan intressant frågeställning som många har frågat om gäller alla de tidigare deltagarna, och vilka som egentligen har ställt upp i programmet genom årens lopp?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply