EM 2024 städer och arenor – vilka städer och arenor spelas fotbolls-EM 2024?

EM 2024 länder / städer i vilket land / vilka städer spelas fotbolls-EM 2024?.jpg

Vilka städer spelas fotbolls-EM 2024? Här är alla Fotbolls EM 2024 städer och arenor i Tyskland!

Fotbolls EM 2024 städer? Vilka städer spelas fotbolls-EM 2024? Det har varit mycket kring var Euro 2024 kommer att spelas. Allt är nu klart inför turneringen och vi vet i vilken land, vilka städer och på vilka arenor som det kommer spelas på, från invigningsmatchen till den stora finalen.

Totalt är det tio städer i Tyskland som arrangerar Fotbolls EM 2024. De har var och en erbjudit sin bästa arena för att denna tillställning ska bli något alldeles extra. I denna artikel har vi tagit fram en lista med alla Fotbolls EM 2024 städer och arenor. De är en lista med samtliga städer och arenor som gäller som spelplan när det kommer till denna unika turnering. Något som stod klart redan från början var att finalen i Fotbolls EM 2024 kommer att spelas på Olympiastadion i Berlin, en klassisk arena.

Sverige var med och ansökte om EM 2024. Stockholm med Friends Arena ansökte om gruppspelsmatcher samt en åttondelsfinal och tre gruppspelsmatcher. Det en stor besvikelse att Stockholm inte blivit en av de utvalda städerna inför Fotbolls-EM 2024.

Vilka städer spelas fotbolls-EM 2024? Här är alla Fotbolls EM 2024 städer och arenor i Tyskland!

Vilka städer och arenor spelas fotbolls-EM 2024? Alla Fotbolls EM 2024 städer och arenor!

I vilka städer och arenor spelas EM 2024? Det är följande städer och arenor i Tyskland som kommer få besök av Europas största fotbollslandslag under fotbolls-EM 2024:

Fotbolls EM 2024 städer Fotbolls EM 2024 arenor
Berlin Olympiastadion
München Fußball Arena München
Dortmund BVB Stadion
Stuttgart Stuttgart Arena
Gelsenkirchen Arena AufSchalke
Frankfurt Frankfurt Arena
Hamburg Volksparkstadion
Düsseldorf Düsseldorf Arena
Köln Cologne Stadium
Leipzig Leipzig Stadium

Då Tyskland är en klassisk fotbollsnation med en av de bästa ligorna i världen har man även stora och moderna arenor perfekta för att arrangera ett EM. Någon som ni säkert lagt märke till är att arenorna inte har sina sponsornamn utan har fått tillfälliga namn under mästerskapet.

Vilka arenor spelas fotbolls-EM 2024? Här är alla Fotbolls EM 2024 arenor i Tyskland!

Läs mer om EM 2024

EM 2024 på TV? Vilken kanal visar Euro 2024TV4 Play sänder samtliga matcher från spelschema i EM. Det går att se samtliga matcher på en och samma site. För dig som gillar att tippa online på det svenska herrlandslaget i fotboll mot Rumänien så finns olika sätt att hitta bästa oddsbonusar och odds tips.

Om du letar efter betting online , bettingsidor och spelbolag för att hitta odds erbjudanden, kampanjer och speltips så ska du i första hand göra det hos de svenska spelbolagen. Hos de svenska bettingbolagen lär du hitta många odds tips och bra oddsbonusar. För dig som letar efter streaming sidor för att streama matchen online kan säkert göra det hos flertalet betting sidor med live stream.

Kolla på odds vinnare EM 2024 innan du slutligen tippar på någon av Sveriges matcher i turneringen. Här hittar du mer om Sverige odds och speltips i EM.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply