Zlatan målskytt mot Barcelona

Träningsmatchen mellan Paris Saint-Germain och Barcelona på Parc des Princes slutade 2-2.

En match som Barcleona tog kommandot i direkt och redan i den sjunde minuten gjorde man 0-1 genom Rafinha. Efter dåligt försvarsspel från PSG kunde Rafinha enkelt rulla i ledningsmålet. Efter målet fortsatte Barcelona att föra matchen och Messi skapade några halvchanser men lyckades inte göra mål, 0-1 stod sig in i paus.

Den andra halvleken fortsatte som den första och i den 53:e minuten kunde Messi enkelt rulla i 0-2 från straffpunkten. En straff som på repriserna visade sig vara en filmning.
Men PSG repade sig fort och i den 60:e minuten fick man chansen, på straff. Denna straffen var dock solklar och Zlatan Ibrahimovic stegade fram till straffpunkten och lyckades reducera.
Direkt efter svenskens mål så blev han utbytt. Matchen fortsatte och Barcelona fortsatte rulla boll men i den 82:e minuten var det dags igen för PSG. 2-2 efter en fin nick från Camara fastställde slutresultatet.

Barcelona var det bättre laget i matchen men PSG visade upp ett fint spel den sista kvarten. Detta var PSG:s sista match inför premiären i Ligue 1.