Sahin till England

Nuri Sahins dryga ett år i Real Madrid kan vara räknade. Spansk media rapportera idag att klubben kan tänka sig släppa den skadedrabbade mittfältaren. Arsenal har tillsammans med en del turkiska klubbar visat intresse och senast i kön står Manchester United. 

Styrelsen i Real Madrid vill dock låna ut Sahin ett år och sedan ha en bestämd köpsklausul på spelaren. Detta är inget alternativ för Ferguson, han vill att spelaren får ett kontrakt direkt. 

Fördel Arsenal
Det finns redan två klubbar i England som är intresserade. Den ena är Arsenal som sägs ha gjort klart med spelaren om ett framtida kontrakt. Men London-klubben har inte gjort klart med Real Madrid än och en del detaljer återstår. Den andra klubben som är intresserad är Tottenham. De vill ha Sahin i en eventuell övergång med Modric, men Madrid-klubben vill ha två separata övergångar för mittfältarna. 

Sahin vill stanna
Den 23-åriga mittfältaren vill ha klart för sin framtid om en vecka och just nu befinner han sig i USA med sin nuvarande klubb. Sahin har själv uttryckt sin önskan att få stanna i klubben och så sent som igår sa Mourinho: ”Om Sahin stannar är han perfekt för mig”. Sahin var mestadels skadad förra säsongen och fick aldrig chansen på Real Madrids mittfällt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply