Zlatan Ibrahimovic: ”Känns bra att ha byggt upp PSG”

Paris Saint-Germain-anfallaren glad över att skapa historia

Under en presskonferens i Qatar, där PSG har sin vinterträning säger Zlatan Ibrahimovic att han är glad över att ha byggt upp laget, som har ändrats enormt sen han skrev på 2012.

Zlatan Ibrahimovic var en av de första stora värvningarna som Paris Saint-Germain värvade när presidenten Nasser Al-Khelaifi köpte upp klubben. Nu säger svensken att det i början inte var lätt att bygga upp projektet, men att han är glad över att ha skrivit historia.

– Det känns bra och jag känner att jag har ansvar. Innan jag kom till klubben kände jag att det var en stor utmaning att bygga upp något stort och ta det upp till toppen av den europeiska fotbollen. Jag har varit med sen början av denna historia, vilket jag är väldigt stolt över. Nu är det väldigt lätt att komma hit då grunden redan är lagd. När jag kom hit var skillnaden mellan PSG och min förra klubb AC Milan enorm. Nu vill jag fortsätta skapa historia. När jag bestämmer mig för att byta klubb eller gå i pension kan jag sätta mig ner och vara nöjd över att jag var med i början av detta stora projekt.

 

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic

Nicklas Bendtner: ”Jag och Zlatan Ibrahimovic är kanske lika”

David Beckham hyllar Zlatan Ibrahimovic

Kevin Trapp: ”Allmänheten har fått fel uppfattning av Zlatan Ibrahimovic”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply