Zlatan Ibrahimovic hade kunnat gå till Milan

bet365

Milan hade kunnat köpa Zlatan i somras men han sade nej

Turerna kring Zlatan Ibrahimovic i sommar var många och det var allt från gamla klubbar till riktiga outsiders. Han beslutade sig för att stanna i Paris och därmed spela sitt sista kontrakterade år med PSG. Frågan är vart han kommer spela nästa säsong?

Redan under tidiga delar av sommaren var det prat om att Zlatan Ibrahimovic hade börjat förhandla med Milan. Ryktet började dock avta och istället sade Paris Saint-Germains tränare Laurent Blanc att Zlatan skulle stanna i klubben ett år till, men att han sedan skulle skriva på för en ny klubb.

Ingen flytt blev av trots tiotals klubbar uppgavs försöka köpa supersvensken till ett reapris med tanke på att han endast hade ett år kvar på sitt kontrakt med PSG. David Beckhams nya MLS-lag i Miami är kanske det laget som har varit hetast den senaste tiden, men på grund av att laget går in i ligaspelet först 2017 är det inte det troligaste alternativt. Men Zlatan hade faktiskt kunna gå till Milan redan i somras, men han tackade själv nej.

”Fanns ett riktigt bra bud”

Till Gazzetta dello Sport avslöjar Zlatan om hur Milan hade lagt fram ett bud och att en affär hade blivit av om han själv hade velat.
– Det fanns ett riktigt bra bud från Milan i somras. Om jag hade sagt ja hade affären blivit av.

– Även om det inte blev något så är jag tacksam till Milan. De är den bästa klubben som jag har spelat för och då har jag spelat i några riktigt bra lag, säger Zlatan och fortsätter:
– Inget går att jämföra med hur de arbetar och hur de är organiserade. Dessutom hade vi en fantastisk period.

Serie A är den bästa ligan

Det mesta talar för att Zlatan lämnar PSG efter säsongen, men vart han går är fortfarande osäkert. Ligan han rankat högst är Serie A och han är öppen för en återkomst.
– Allt är intressant för mig, men det måste samtidigt vara ett projekt. Jag har mina idéer och jag vet vad jag vill, men det krävs två parter för att göra en affär.
– Serie A är fortfarande den bästa ligan för mig. Det är också den svåraste ligan för en anfallare eftersom de prioriterar att inte släppa in mål i första hand.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply