Zidane: ”Jag blev besviken när jag hörde vad Zlatan sagt”

bet365

Vår frispråkige svensk sa i en intervju med BBC att han inte tycker att Bale, eller någon annan för den delen, är värd de 870 miljonerna som flytten till Real Madrid kostade. Ibrahimovic menade att den stora summan bara skulle sätta massor av press på walesaren och jämförde situationen med tiden då Zinedine Zidane spelade i ”Los blancos”. 

Jag vet att när Zinedine Zidane spelade i Madrid så fanns det supportrar som visslade åt honom. Om de kan vissla åt Zidane, en spelare som jag tycker är en av de bästa genom tiderna, så hoppas jag att Bale har mycket tålamod.” sa Ibrahimovic enligt Eurosport. 

Nu har fransmannen själv kommenterat Ibrahimovic ord och är både arg och besviken.

Jag blev besviken när jag har hörde att Zlatan sagt att Gareth skulle vara satt under press på grund av transfersumman. Ibrahimovic har själv bytt klubb för stora summor genom åren. Han borde veta att spelarna själva inte har någon kontroll över transfersumman. De vill bara spela fotboll i de bästa klubbarna i världen.”  

Zidane fortsatte sedan med att ge svensken en liten känga och sa att Ibrahimovic kan vara bitter över att hans Barcelonaflytt inte gick som planerat.

Bara för att han själv inte lyckades i Spanien betyder inte det att det inte kommer att fungera för Gareth.

Fransmannen delar uppenbart inte PSG-anfallarens åsikt och är helt övertygand om att Bale kommer att lyckas i Real Madrid.

Jag är säker på att Gareth kommer att göra succé med omedelbar verkan. Jag kommer själv att finnas där och hjälpa honom genom varje steg.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply