Zabaleta: ”Vi behöver inte Casillas”

Joe Harts roll som förstamålvakt i Manchester City ifrågasätts allt mer. Efter tveksamma insatser under en längre period, skriker många efter ett nytt målvaktsnamn, främst efter 26-åringens snöpliga ingripanden i Champions League-gruppspelet. Real Madrids stjärnmålvakt, Iker Casillas, är ett namn som nu ses som en klar favorit, till att hamna i Manuel Pellegrinis manskap.

Nu backas landslagsmålvakten upp av lagkamreten, Pablo Zabaleta, som menar att Manchester City inte är i behov av Iker Casillias tjänster.

– I Manchester City behöver vi inte Casillas. Han har kopplats ihop med andra klubbar, säger försvararen till spanska Marca. Jag hoppas att han stannar i Madrid. 

Micah Richards och Samir Nasri menar också på att Hart kommer att komma tillbaka från de tunga insatserna – och åter hitta tillbaka till sin riktiga form.

– Han kommer att studsa tillbaka. Han är en stark karaktär, säger Richards. Han vet att han kan göra det bättre. Vi alla gör misstag.

– När du är en toppspelare som Joe, tror jag inte att du har problem med självförtroendet, lägger Nasri till. Hela klubben står bakom honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply