Yaya Touré: ”Jag trivs i City”

Den före detta Manchenster City-anfallaren Rodney Marsh hävdade enligt Daily Mail för talkSPORT att Yaya Tourés kroppsspråk efter lagets förlust mot Sunderland i helgen bekräftade de uppgifter han redan hade fått om att mittfältaren skulle vantrivas i Manchester. Marsh ska då ha sagt följande.

– Folk nära Manchester City berättar för mig att Yaya Touré vantrivs och han är en av deras stora spelare. När man börjar höra saker inifrån lägret, och man ser hur Touré spelade i helgen när han sprang runt och såg ointresserad ut, undrar jag nu om allt kommer gå åt andra hållet.

– Jag tror att den här säsongen kan sluta i tårar för Man City, avslutade Marsh.

Yaya Touré var dock snabb med att påpeka motsatsen och la upp en bild på sig själv och sin bror Kolo Touré från Elfenbenskustens landslagsläger i Casablanca på Twitter där han skrev följande:

”Hej vänner, lyssna inte på ryktena, jag trivs i City.. Bröderna Touré är i Casa och saknar Manchester.”

Marsh var sedan snabb med att försvara sig och backa upp sina kommentarer efter många reaktioner från arga City-fans. 69-åringen twittrade följande tre tweets:

”Samma källa som förra året när jag sa att Mancini skulle försvinna i slutet av säsongen. Då blev ni också galna…”

”Om det inte låg någon sanning i det, varför skulle Yaya komma ut omedelbart och förneka det…”

”Fråga er själva det här. Varför skulle Yaya neka ett rykte från en gammal man som sitter på Starbucks i Florida?”

Enligt Daily Mail så gav sig inte Yaya Touré där utan fortsatte Twitter-kampen mot Marsh med följande två tweets:

”Respektlöst mot mina fans och min klubb!! Hur kan jag vantrivas när jag får så mycket kärlek och respekt från alla i City?”

”Jag vill att du ger mig en bra anledning till att vantrivas i MCFC! Njut av Florida och sluta distrahera oss, vi har våra mål här!!!”

Yaya Touré har ett kontrakt med Manchester City som gäller till och med säsongen 2016/17 och är den här säsongen klubbens näst bästa målskytt med sina fem fullträffar på elva Premier League-matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply