Agger: ”Jag hör hemma i Reds”

bet365

Liverpools danske försvarsgeneral Daniel Agger har fått ont om speltid i Liverpool-tröjan i år. Det har satt fart på ryktena om en flytt från Anfield, vilket 28-åringen tonar ner med råge. 

– Jag känner att jag hör hemma här och att jag är mer än kapabel att vara fast i laget, men det är upp till managern. Hans åsikt kan vara svårt att förändra enbart genom träning, så därför måste du ta chansen när du får den. Det är vad fotboll handlar om – att ta vara på chanserna, säger Agger enligt Liverpools officiella hemsida och fortsätter:

– Konkurrensen har alltid varit tuff i den här klubben och bör så alltid vara. Det är bara bra, för vi vill vinna titlar.

– Det har inget med mig att göra, bara rykten. Jag vet att jag är här och så länge jag gör allt för att komma med i laget och jag känner att jag är bra nog för managern så kommer jag att stanna.

Agger anser även att han inte behöver en förklaring för att sitta på bänken. 

– Jag är inte den typen som behöver någon förklaring. Jag fortsätter bara att göra mitt och visa att jag förtjänar en plats. Det har tagit lite längre tid än jag hoppats på, men när du får chansen så gäller det att göra allt för att behålla platsen.

Det återstår att se om Agger startar i nästa match. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply