Wolfsburg chanslösa på Allianz Arena

Bayern München har startat säsongen mycket väl, och var fortsatt obesegrade i ligaspelet inför tisdagskvällens möte på Allianz Arena med Wolfsburg i Bundesliga. Wolfsburg, som kom till start med den tidigare Bayern München-anfallaren Ivica Olic, visade sig i längden bli en ganska enkel mumsbit för hemmalaget.

Men trots den händelserika inledningen, dröjde det till den 24e matchminuten innan Bayern München spräckte nollan. Franck Ribery stod för en mycekt fin aktion på högerkanten, innan han spelade fram Bastian Schweinsteiger, som distinkt skickade in 1-0 för hemmalaget till publikens förtjusning.

Bayern München fortsatte att dominera matchen därefter, men ett väl försvarande Wolfsburg lyckades undvika fler baklängesmål innan halvtidsvilan. I den andra halvleken drog dock Bayern München upp tempot ytterligare och det tog bara cirka tio minuter innan det var mål igen. Shaquiri fick bollen ute på vänsterkanten, avancerade och vände bort sin Wolfsburg-försvarare, innan han slog in ett perfekt inlägg till Mario Mandzukic, vars nick var otagbar för Wolfsburgs målvakt.

Och efter endast nio minuters spel till var Mario Mandzukic framme igen, när Philipp Lahm slog ett inlägg från vänsterkanten som kroaten distinkt nickade in i nät. Efter det kontrollerade Bayern München tillställningen mot ett Wolfsburg, som försökte lyfta upp spelet men som inte lyckades hota Manuel Neuers mål den här kvällen.