West Ham-depp efter Spurs övertidsavgörande

Premiäromgångens kanske mest spännande match utspelade sig på den alltid lika vackra Boleyn Ground, Upton Park, där Tottenham gästade West Ham United.

Det var ett taggat hemmalag vi fick se och West Ham dominerade matchen från första början och trots att Kyle Naughton blev utvisad efter att ha fått Kevin Nolans skott på händerna, och en straff dömd, som Mark Noble missade gick lagen till halvtidsvila med 0-0.

Där avtog West Hams press och istället började bortalaget skapa en del farligheter och när James Collins efter 63 minuter drog på sig sitt andra gula kort kunde Tottenham jobba sig in mer och mer i matchen.

Därför var det kanske inte så konstigt att Spurs kunde avgöra två minuter in på övertiden. Guy Demel stod och sov på sin högerbacksposition och debutanten Eric Dier kunde undvika offsiden, runda Adrian i hemmamålet och rulla in det avgörande målet.

Ett resultat som West Hams fans och Sam Allardyce känner är orättvist med tanke på det övertag West Ham hade under första halvleken.