Wenger: ”Det kommer endast bli två eller tre värvningar”

Arsenal kopplas ihop med alla möjliga spelare, men det kommer inte att värvas många spelare. Det menar i alla fall klubbens tränare Arsène Wenger, som säger att Londonklubben endast behöver värva ”två eller tre” spelare för att utmana om titeln på riktigt.

– Vi kommer att vara aktiva [i sommar], men det viktigaste är att behålla stabiliteten, för vi känner att vi nästan är där uppe [i toppen]. Vi vill få in spelare som höjer vår kvalitet, men sett till antal kommer det inte att bli så många värvningar, säger han enligt The Mirror.

Högsta prioritet för Arsenal uppges vara en ny klassanfallare, då Loïc Rémy och Mario Mandzukic kopplas ihop med klubben, medan mindre erkända namn som Josip Drmic och precis nyligen Carlos Vela ryktas med en flytt till Londonklubben. Annars uppges den defensive mittfältaren Lars Bender toppa Wengers önskelista, och det är sannerligen en spelare som skulle höja kvaliteten i Arsenals lagbygge. Mycket tyder på att även en högerback bör värvas, då Bacary Sagna verkar vara sugen på att gå till Manchester City när dennes kontrakt löper ut efter säsongen. Då pekar mycket på att det är Toulouses högerback Serge Aurier som ersätter.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply