Wanyama till Tottenham aktuellt igen

Ska ha avvisat en kontraktsförlängning

Den kenyanske mittfältaren ska ha sagt nej till ett förlängt kontrakt hos Southampton för att öppna för en transfer till Spurs i januari.

Victor Wanyama ska enligt rapporter ha varit nära en övergång till Tottenham i somras, något som inte hände då Southampton inte lät  honom gå. Sedan dess har det varit mycket skriverier, men Wanyama har gått ut själv och sagt att han är helt fokuserad på sin utveckling hos Southampton.

– Jag vill inte komma ihåg den situationen. Nu har jag glömt vad som hände. Jag utvecklas hos min klubb och det har varit bra, så jag ser fram emot att få prestera, sade han enligt Sunday Express.

Nu har dock den engelska tidningen The Sun rapporterat om att Wanyama ska ha sagt nej till en kontraktsförlängning hos Saints för att öppna för en flytt till Londonklubben Tottenham i januaris transferfönster. En källa ska ha uttalat sig till tidningen:

– Det ligger inte i Victors interesse att skriva på en förlängning. Han älskade att jobba med Mauricio (Tottenhams tränare) och skulle fortfarande gärna vilja att flytten händer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply