Vinst för West Bromwich mot QPR

West Bromwich tog emot QPR under eftermiddagen. Det var en match med två lag som ville ha 3 poäng, WBA som är med uppe i toppen och slåss om Europaplatser medans QPR ligger sist i Premier League med endast 2 poäng.

Och matchen började inte direkt så bra för bortalaget QPR, efter bara 7 minuter hade WBA satt första bollen i nät efter att Shane Long tagit sig loss på högerkanten slog han ett inlägg som Morisson kunde nicka in bakom målvakten Julio Cesar

Och i den 24:e minuten kom 2-0, denna gången tog sig Morrison fri på högerkanten och slog ett inlägg som Anton Ferdinand försöker rensa undan, rensningen blir dock till en pass som Zoltan Gera får tag på och enkelt kunde rulla.

Men det skulle bara dröja 10 minuter innan QPR kunde få fira. Nyförvärvet Granero lyckades chippa fram bollen till Taarabt som tog emot bollen på bröstet och avlossade ett kanonskott som gick förbi Ben Foster i målet och skapade reduceringen till 2-1.

Efter det målet var det QPR som var hetast och närma att kunna kvittera men resultatet stod sig in till halvtid.

I den andra halvleken var det ett böljande spel med perioder som båda lagen hade heta målchanser. Men inget av lagen förvaltade sina avslut och resultatet såg ut att stå sig.

Men i den 86:e minuten så fick vi Mulumbu väggspela med Gonzalo Jera inne i straffområdet där de tog sig förbi varsin försvarare innan Mulumbu kunde få tillbaka bollen och skjuta in 3-1 för West Bromwich.

Detta trodde nog de flesta på The Hawthorns avgjorde matchen, men i den 91:e minuten skulle publiken få se ett riktigt snyggt mål. Granero snappade upp bollen snett till höger om målet, men lyckades lyfta in bollen över en utrusande Foster i målet. 3-2 och QPR fick upp hoppet.

Men mer hände inte i matchen och West Bromwich går som sagt upp på en fjärde plats i tabellen på 14 poäng, QPR sitter fast längst ner i tabellen på 2 poäng.