Viktigt kryss för Sunderland mot Stoke

Den gångna säsongen har varit allt annat än lyckad för krisklubben Sunderland. Med tabelläget allt mer pressat och nedflyttningsstrecket krypandes allt närmre har nervositeten i laget börjat smyga sig på och inför kvällens match mot hemma mot Stoke var pressen enorm.

Inledningen för de svarta katterna blev dock den värsta tänkbara. Det skulle bara till att dröja nio minuter innan Stoke Citys Jonathan Walters, var i farten och prickade målet för första gången ikväll. Bättre blev det inte heller när man fick se sin centrala mittfältsmaestro Craig Gardner, åka på ett rött kort i den 34:e matchminuten.

Men ett lyft skulle till slut komma och med en man mindre lyckades man slutligen kvittera, genom en hörna à la Larsson, via skallen på O’Shea och in i mål.
Den höga pressen från Sunderlands sida fortsatte sedan tills dess att matchen blåstes av och trots att Di Canio slet sig i det hår hans kala huvud inte har så slutade aftonens sena Premier League-möte mellan Sunderland och Stoke i ett kryss – 1-1.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply