bet365

Viktig bortaseger för Lyon mot Montpellier

bet365

Lyon är med och slåss i toppen av tabellen, där man främst får räkna med att försöka sno åt sig en plats i Champions League till nästa säsong. På fredagen tog man ett stort steg i rätt riktning, när man efter ett sent avgörande kunde räkna hem tre nya poäng.

Det började också bäst i matchen för gästerna, som på fredagen besökte Montpellier på Stade de la Mosson. Ett fint inlägg från Clément Grenier tog sig fram till Lisandro Lopez panna, som skickade in bollen i nätmaskorna till 0-1, efter 27 minuters spel.

Det hann dock bli en kvittering innan halvtidsvilan, där Rémy Cabella spelade bollen till Younès Belhanda som med ett avslut utanför straffområdet överlistade gästernas målvakt och 1-1 var ett faktum i halvtid.

Men det blev trots allt Lyon som gick segrande ur striden. På tilläggstid i det absoluta slutskedet av matchen fick Lyon en hörna, där Clément Grenier höll sig framme och skickade in bollen i nät. Matchen slutade 1-2 och Lyon klättrar därmed upp på andra plats i Ligue 1. Samtidigt var det en missad möjlighet för Montpellier till att kunna ta sig närmare placeringarna som ger spel i Europa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply